Havi nettó 600-700 ezer forintos bevétel elég három gyermek felneveléséhez, vagy ezt még kevésnek gondoljátok?
#20 szerintem nem vagyok eltévedve.
Nem tudom mennyi az összes bevételetek, de legyen 750. Ez leosztva 250/fő. Te havi 250-ből nem tudod rendezni a gyereked igényeit, csak úgy ha szerinted "nem éltek nagy lábon" és úgymond jut is marad is??
Hát ki kell ábrándítsalak, de nagyon nagy lábon éltek magatokhoz képest. Te titpikusan az az ember vagy aki pár polccal följebb akarja tenni magát mint ahol van, ez meg bocs de nagyon-nagyon kínos. Havi 250-ből a gyerekednek nem hiszem hogy nélkülöznie kellene, sok családban 1 ember fizetése nincs ennyi. Ti statisztikilag is meg mindehogy bőven átlagon felül éltek, szóval kicsit át kellene gondolnotok a kiadásokat.
Igen rengeteg ember költ irdatlan sok pénzt havonta megélhetésre, de nekik telik is rá, és a kiadások kifizetése után nem sorolják magukat az "éppenhogy megélünk" kategóriába.
Te is élhetnél kényelmes életet a saját szinteden, de ha neked fontosabb hogy a gyerekednek napi 24-ben aranykanál lógjon a szájából úgy, hogy ez nem a ti társadalmi osztályotok, akkor hajrá.
Mi 650-ből élünk és eszembe nem lenne sajnáltatni magam.
Persze igény kérdése, de szerintem normális ember összehangolja az igényeit a pénztárcájával. Hiába van valakinek igénye Maldívra, ha az utazás után 3 hónapig zsíroskenyér van, érted.
De nekem mindegy nem akartam senkit megbántani, csak leírtam a véleményem. Mindenki úgy költi el a pénzét, ahogy szeretné.
20 as valaszolo,amugy felretett penzetek van?
a valaszaidbol ugy jon le,hogy felre tenni nem annyira marad penzetek.
ha jol gondolom,ugy tenyleg eleg nagyzolos es felelotlen dolog csak azert a magan suli es az evi 3-4x utazas mert most eppen belefeler.
es ha valamelyitek kiesik a munkabol par honapra?akkor felkopik az allatok?
vagy a gyerek ahogy no,nonek az igenyei.hogy fogsz Neki kifizetni egy egyetemet?
mi epp ezekert nem koltjuk el az osszes bevetelunk.tavaly kicsivel tobb mint 3 milliot raktunk el(ebben van egyeb bevetel,nem csak a fizetes)es nem ez az elso ilyen evunk,mert a kezdetektol odafigyelunk es gondolunk mindharom fiunk jovojere.
mi is jarunk nyaralni,moziba,welnessbe pedig elvileg kevesebbol elunk 5en,mint Ti 3an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!