Lehet a baba miatti kialvatlanság evés hiánya okozza? Hozzáteszem pánikbrteg vagyok. De édesapám is az volt és baja is lett.
Forduljak orvoshoz? Stroke gyanús?
Sziasztok.
Édesapámnak 33 évesen strokeja volt.Azóta le van bénulva a bal oldala.
Nekem most született kislányom 2.5 hónapja.
A tünetek a következők:
Látás zavar.
Tegnap a bal karom le volt zsibbad a(bár mindig fekve a bal karom szoptatok..)
Egy hete kb egész anp félajult voltam.
Ma eddig arra keltem hogy zsibbad kicsit szúró hátul a bal koponyamnál.
Nagyon megijedtem már nem tudom mit csináljak
Hipohonderkedni nem akarok bár eléggé ilyen alkat vagyok.
Csak megijedtem.
A vérnyomásomra gyanakodott mindenki de azt tegnap mértem és az teljesen ők volt 124/74
Pulzus:92
Néha össze is akad a nyelvem.
De lehet csak beképzelem.
Az viszont tény hogy eddig nem szúrkált a koponyám.
És nem zsibbadt
Próbáltam emelni a kezem egyszerre meg mosolyogni nem láttam semmi szokatlant.
Baj lehet?
Édesapám akinek volt azt mondta nem az
Nem akarom az ördögöt a falra festeni felesleges pánikot kelteni a baba mellett.
Attól még, hogy nem stroke, más még lehet.
Orvoshoz pedig gyerekkel is el lehet menni.
Ez bármi lehet, de mindenképpen elmenék háziorvoshoz, ő meg majd továbbküld neurológushoz valószínűleg.
Nem értelek, hogy jutott eszedbe egyáltalán, hogy te csak úgy mehetsz orvoshoz, ha otthon hagyod egyedül a babát? Legrosszabb esetben magaddal viszed, de azért gondolom, amikor gyereket vállaltatok, nem gondolta azt a párod, hogy téged az elkövetkező két-három évben egyáltalán nem lát majd orvos, mert ő nem vigyáz alkalmanként egy napot a saját gyerekére, ha neked egészségügyi problémád van.
De ha nincs is aki vigyázzon rá, vagy szoptatás miatt nem tudnád hosszabb időre másra bízni, akkor még mindig ott van az az opció, hogy elviszed magaddal. Előbb mennék el orvoshoz egy 2.5 hónapos csecsemővel, mint egy izgő-mozgó kétévessel. Ilyen pici babával még simán el lehet menni akárhová, nekem legalább is ez a tapasztalatom a sajátjaimmal. Háziorvosnak mondjuk nem árt odaszólni, hogy kisbabával mész, és adjon időpontot, úgy hívjon be, hogy ne kelljen a beteg felnőttek között várakoznotok, de ezt meg szokták tudni oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!