Anyukák akik elméletben családban, de gyakorlatilag egyedül viszik a hátukon a család/ munka/ háztartást mennyi gyermeketek van?
Figyelt kérdés
Egy gyermekem van, férjem, családom, de mindenre egyedül vagyok. Nagyon szeretem a gyermekem ő a mindenem. Szeretnek testvért neki, de felek, hogy tudnám megoldani ezt duplán. 6 éves elmúlt ezért az életkori sajátosságok miatt már két fele kell szakadni. Felek, hogy ezt a maximumot már nem tudnám hozni.
Nekem egy órára se senki nem vigyáz rá nem segít semmiben. Annak a válasza érdekel aki szinten így el.
(
2019. jan. 5. 14:53
11/12 anonim válasza:
Ettől a “megadni neki a testvért” szövegtől kivagyok. A gyereknek nagyobb szüksége van egy kiegyensúlyozott anyára, mint egy testvérre. Ha így is nehéz, mégis miért nehezítenéd tovább a saját életed?
12/12 anonim válasza:
Bár régi a kérdés, de válaszolok. Hasonló helyzetben vagyok, bár az én férjem szimplán csak lusta. Én szeretnék testvért a lányomnak, többek között szintén azért, mert egyke vagyok (a szüleim sem élnek már) és megtapasztaltam régebben, milyen teljesen egyedül lenni. A lányomnak is jót tenne, ha lenne testvére. Megpróbálom valahogy hatékonyabban menedzselni az időt, gépiesíteni a háztartást, ha kell, akkor fizetett segítséget keresni, de az én lányomnak lesz testvére! (remélem ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!