Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Olyan gondom van, hogy van egy 3 hónapos kislányom. A párom szüleire nem merem rábízni, hogy vigyázzanak rá, mert az apósom sokszor iszik és sokszor be is van rúgva. Viszont a páromnak ezt nem merem megmondani, és emiatt sokszor vagyok ideges. Néha hazudok is nekik hogy miért nem tudnak ők vigyázni rá. De ezt nem mindig tudom megoldani és ilyenkor majd felrobbanok az idegességtől mikor elvisszük a lányomat hozzájuk.
2018. dec. 30. 08:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én apósom is iszik. Épp ezért furcsa, hogy a férjed nem zavarja.Az enyém szereti és ragaszkodik a szüleihez, de mondta is nekem, hogy ha úgy alakul, hogy vigyázni kell vkinek a gyerekre csak is az én szüleim jöhetnek szóba ebből az okból kifolyólag. Amúgy tényleg nagyon pici alapból, hogy ne legyél vele.
2018. dec. 30. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én apósom is iszik. De, ha látom rajta, akkor kerek perec megmondom neki, hogy ilyen állapotban még a 9 évest sem hagyom ott, a 2 évest meg pláne. Olyankor megsértődik, elvonul aludni. 1 napig duzzog, aztán belátja, hogy igazam volt. De anyós normális, így ő is leteremti, vele ott tudom hagyni, de tényleg csak végszükség esetén maradnak velük.
2018. dec. 30. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Nemaz odaadassal van a baj, ha jol ertem, es volt is mar a Kerdezonek errol kerdese korabban, ha jol emlekszem, es a gond ott van, hogy o egyaltalan nem akar a nagyszulokkel talalkozni, csak ezt a vigyazni-reszt nem jol fogalmazta meg - jol ertem, Kerdezo?
2018. dec. 30. 14:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Beszéltem a párommal erről, de elég rosszul fogta fel. Azt hiszi hogy én elakarom tiltani tőlük.
2019. jan. 2. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ezt gondolja, akkor még mindig apuci és anyuci kicsi fia.

Neki lehet, az a normális ami van, mert abba nőtt fel. De ettől még más sem, én sem hagynám ott a gyereket.

2019. jan. 2. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:
mondd meg nyugodtan a férjednek, hogy nincsenek eltiltva a nagyszülők, józanul. ittasan el vannak tiltva. érezze a különbséget...
2019. jan. 2. 10:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jan. 2. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Az miért eltiltás, h nem hagyom ott a három honapos babát egyedül?!
2019. jan. 2. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!