A párom képtelen megbecsülni engem, mint anyát, a fejemre olvassa folyamatosan, hogy "semmit nem csinálsz itthon" " nem dolgozol". Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Számára semmi tiszteletet nem érdemel az anya, a háziasszony. Úgy érzem megőrülök, így képtelen vagyok végigéglni egy életet, megbecsülés nélkül. A családjából hozott mintán képtelen túlnőni, azaz számára a problémák megbeszélése tabu, és a semmibe vevés, agresszió, fölényeskedés, versengés a napirenden az első. Minden ismerősünktől csak az elismerést kapom, hogy 21 évesen főzök, mosok, takarítok, fél éves babánkat nevelem, egyetemre járok. Egyedül a párom számára vagyok nulla. Mindig nagy családról álmodtam, de több babát ebbe a helyzetbe nem szeretnék vállalni, fogalmam sincs, merre haladjak tovább. Mikor megismertem nem ilyen volt, és az hogy neki is meg vannak a problémái, nem hiszem hogy feljogosítják ilyen cselekedetekre. Intelligens ember szerintem nem így viselkelkedik. vagy rosszul látom? A tekintélyét lassan ezzel a viselkedéssel elássa a földbe, s olyan férfival, akit nem tudok tisztelni, nem tudok együtt élni. Segítség, megfulladok!2008. nov. 7. 09:58
11/12 anonim válasza:
Azóta hogy álltok? Nálunk gyerek nincs,de együtt élünk és sokszor megkapom én is hogy nem csinálok itthon semmit pedig ez nem igaz és mindezt persze olyan ellentmondást és meghallgatást nem tűrő hangnemben adja elő,mint ahogy te is írtad. Nme tudom,hogy lehetnék már neki jó.
12/12 anonim válasza:
Hú, tényleg, eltelt már majdnem két év. Mi a helyzet veletek?
Én vagyok az a válaszoló, aki írta, hogy egyidős veled és aki egyedülálló. Nálatok megoldódott a probléma? Észbe kapott a párod? Móresre tanítottad egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!