Hány cumija van egyszerre a babádnak/gyerekednek?
első válaszoló vagyok.
nos, akiket felháborított a válaszom, nekik üzenem: ha hiszitek ha nem, a gyerekek szeretnek, és én is szeretem őket, nagyon is. elhihetitek, a gyereknek ha kell valami, kéri, ha beszélni nem tud, mutogat magyaráz a saját nyelvén. de kéri!! és ha kell az a fránya 5 cumi az alváshoz, akkor nem alszik el nélküle, ha meggebedek akkor sem. pluszban ez a gyerek tudott beszélni is már, semmi gondja nem volt. és 5 perc alatt el is aludt miután megkapta a cumit.
az a szomorú, hogy bizony vannak olyan anyukák, akiket annyira nem érdekel a saját gyereke, hogy én jobban ismerem, aki napi 7-8 órát van vele, míg az anyuka 7től fél5ig nem is látja őt. nem ideális, de nincs vele baj ha dolgozik. de nem dolgozik, gyesen van a tesóval...
el sem hinnétek, milyen szülők vannak.... tisztelet a kivételnek! mert igen kevés normálisnak mondható van.
visszatérve a kritizálásomra: röhögnétek, ha látnátok elalvás előtt és ébredés után. mint egy málhás szamár, mert 12 gyerekből 12nek van alvós cucca, van akinek 3 cumi (és akinek mind kell, meg is kapja...) plusz még 2 plüss, van aki 3 plüss+cumi+rongyival alszik... minimum 2 cucca van minden gyereknek. és megkapják, mert kell nekik, mert ez ad biztonságot. megnyugodhattok, egy gyerek sem sérül lelkileg emiatt, se miattam.
ja és csak hogy tudjátok, a gyerekek nagyon jól tudják, hogy kinél mit lehet megcsinálni, kinél mik a szabályok, határok. szóval ne lepődjetek meg, ha teljesen máshogy fog majd viselkedni bölcsiben/oviban, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!