Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány cumija van egyszerre a...

Hány cumija van egyszerre a babádnak/gyerekednek?

Figyelt kérdés
Egyforma márka vagy össze vissza? Életkorral nőtt vagy csökkent a cumik száma?
2018. dec. 28. 23:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak mindig csak egy volt, barátnőm lányának most 12. Először azt hittem, viccel, de nem
2018. dec. 29. 08:42
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Most 5 egyforma márka, de más mintával (avent, de voltak mamosak is). Bent vannak az ágyába, azt kapja be, amelyik kézre esik. Amikor csak 1-2 darab volt (elhasználódás miatt kidobtam a többit), tuti el voltak veszve.
2018. dec. 29. 09:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre 1. Van egy tartalék bontatlan. Csak éjszaka adom oda, nem is kell neki. Ez a cumikánia amit itt néhányan irtok nekem már sok.
2018. dec. 29. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Max 2 szokott neki lenni, hogy ha eltűnik egy, legyen váltó. Most egy ideje már csak egy van. 3 éves. Mindig csak alváshoz kapta meg, ezt megszokta. Ha kettő volt, választhatott, melyiket kéri, de nem szokott reklamálni, ha valahova csak az egyiket vittem. Mindig a Mam Perfect cumikat vettem neki, a fogai miatt.
2018. dec. 29. 10:40
 15/21 anonim ***** válasza:

5-ös nekem is ez jutott az eszembe :)

3 cumija van mammosat vettem neki.

2018. dec. 29. 12:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Két márkát vettünk, az egyik nem jött be. Pár hónapos korában 3 db volt, aztán 1 éves kora után 6-8, mert mindig szétdobálja, és nem győzöm keresni, illetve rágja is őket és tönkremennek. Igazából nagyrészt meg tudnánk lenni ennél kevesebbel is, 3-4-gyel, de olyan is volt már, hogy az összeset eldugdosta.
2018. dec. 29. 12:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

2 mam-os van neki, egy nappalra, egy világìtós éjszakára, mert azt megtalálja a kiságyban. Ja, meg egy bontatlan, ha valamelyik elveszne.

Meg van egy másfajta, azt sem tudom, honnan került ide, de azzal csak játszik, mert annak van fogója.

2018. dec. 29. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

3

Egy nappalra, egy világítós éjjelre és egy tartalék elrakva.

2018. dec. 29. 15:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Egy eves a gyerek, harom van hasznalatban, de van tartalekban meg kb ketto.

- Ket alvos van, eggyel alszik, a masik odakeszitve, hogyha ejszaka beesik pl. agy moge, akkor ne kelljen akkor keresgetni.

- Masik pedig az utazos (ill. nagyritkan nappali, ez nem kell neki sokszor.)

2018. dec. 29. 17:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Kerdezo koszonom hogy feltetted a kerdest erre en is kivancsi voltam, mi most varjuk az elso babankat es tanacstalanok voltunk melyik lenne jo es mennyi. Persze nem tudhatjuk ezek szerint hogy fogja e hasznalni vagy 5 kozul csak egyet :) sogornomeknek nem fogadta a cumit es az unokatesom kisfia is elutasitotta
2018. dec. 29. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!