Egyszerre 2 tablettát vettem be. Nagyon lecsökkent a hatása?
Figyelt kérdés
Symiciát szedek több mint fél éve, de 2 hónapja nem volt szexuális kapcsolatom, mert a barátom külföldön dolgozik.
Tegnap hosszú napom volt, és elfelejtettem este bevenni az aznapi szemet. Most az előbb jutott eszembe, így bevettem a mait is, igaz csak kilenckor szoktam. Tegnap volt a 10., mai a 11. nap.
Az lenne a kérdésem most, hogy mivel a barátom kb. akkorra érkezik haza, mire a levél végénél járok, megmarad a fogamzásgátló hatás, vagy addigra javul?
2018. dec. 22. 17:21
2/4 anonim válasza:
Olyan jó, hogy olvasásra képtelen emberek szexelnek.
Le van írva, hogy ha 12 órán belül vagy akkor vedd be és utána rendes időben az aznapit. Min 12 órának ki kell maradni 2 szem között.
3/4 anonim válasza:
7 nap bőven meglesz, ha nem felejtesz el többet. Bár nem tudom mennyire fajtafüggő, az enyémnél így volt. Szóval ilyen hiba után 7 napig írta, hogy kiegészítő fogamzásgátlás indokolt.
4/4 anonim válasza:
Nekem ha a 10. szem (a 2. hét bármelyik szeme) marad ki, nincsen semmi hatása. Ezt a fajtát nem ismerem, nézd meg a tájékoztatót (neten is megtalálod, ha nincs nálad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!