Szerintetek is sok a két keresztnév és a két vezetéknév egyszerre?
Mondjuk ha lány lesz, és majd férjhez meg, akkor lesz igazán érdekes. Lesz egy pl Koós Zoltánné Vas Plósz Luca Alíz nevű lányotok. :D Ha az egyik,vagy mindkettő doktori címet szerez, akkor még érdekesebb lesz. :D
Egyébként nincs ezzel probléma, ha neket ez bejön. :)
A ket vezeteknevet ertem, mostanaban nagy divat, legyen.
A ket keresztnevet viszont nem: minek megneheziteni a gyerek eletet? Ugyis az egyiken fogjak szolitani, a masik meg ott marad nyugnek. Minden hivatalos iratra fel kell vezetni, ha utazasnal kihagyja es az utlevelben ugy szerepel, gaz van... Aki nem ismeri nyilvan a masikon fogja szolitani es nem figyel oda, sorolhatnam napestig.
Ugyan, dehogy!
Üdv.: dr. Szentpétervári-Gerebenes Károly Gedeonné dr. Hollóházi-Dobrai Eulália Szidónia :-)
U.i.: gondoljatok a jövendőbeli menyetekre!
Én sokallom.
A mi gyerekünk is megkapta volna mindkettőnk vezetéknevét, de a két keresztnévhez jobban ragaszkodtunk, így csak az apja vezetéknevét kapja.
Férjhez menve nekem sok a négytagú név. Kissné Nagy Éva Anna kb.
utolsó vagyok
Mármint a saját nevem ilyen felépítésű, és sokallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!