Leesett a 2 éves gyerek az ágyról. Mi számít annak h egyszerre felsír? Sírni próbált de nem jött ki hang a torkán csak jó soká. Amúgy nyugodt és alszik békésen már. Agyrazkodas lehet?
Szerintem csak megijedt azért nem jött ko hirtelen hang a torkán.
Ha nem túl magas az ágy akkor szinte kizárt az agyrázkódás. Ha nyugodtabb vagy tőle akkor vidd el orvoshoz, de az is elég lehet ha a mai napon jobban figyeled. Amennyiben nincs agyrázkódásra utaló tünet akkor megnyugodhatsz.
Azért kérdezik, mert ha nem sír fel azonnal, akkor valószínű hogy eszméletvesztése volt az esést követően.
A kérdező írta hogy próbált sírni, de nem jött ki hang a torkán.
Tehát ezekszerint nem volt eszméletvesztése.
Figyeld pár napig, és ha nincs hányás, aluszékonyság, akkor valószínű semmi baja nem lett a hirtelen “sokkon” kívül.
Az én fiamnál ez a 2 hós oltásnál volt. A levegő elfogyott, és annyira akart sírni, hoyg nem vett újabb levegőt...
Aztán pár másodperc után már sírt ezerrel. SZóval ez lehetett nálatok is.
AZért egy 2 éves szerintem nem most esik először. Hatalmasakat buknak, mire megtanul járni. Ha 2 hónapos lenne, még megérteném az aggodalmat.
AMúgy figyeld, a hányás szédülés elég látványos tünete az agyrázkódásnak.
De az egyik ismerosom babaja is koppant 11honosan a laminalt padlozaton,az elso osztalyt masodjara kezdi ujra.
Akkor mi is elmentunk orvoshoz,de a baleset miatt lett egy kicsit ilyen aztmondta
Elfogadtuk
Valoszinileg agyrazkodas igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!