Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is csalódott a játékok...

Más is csalódott a játékok minőségében? Minden bóvli manapság?

Figyelt kérdés

Az idei Karácsony is csalódás volt számunkra a játékok terén. Bármit vettünk a gyerekeknek, társast, tévében agyonreklámozott játékokat, mindnek szép volt a csomagolása, marha jó volt a reklámja, de amikor kibontottuk, óriási csalódás volt. Mindent elem nélkül csomagolnak, még a 20 ezres játékokat is, minden bóvli műanyag, olyan érzése van az embernek, hogy jó, ha pár hónapot kibír.

Egyedül a Lego-ban nem csalódtunk még, időtálló, tovább adható a kisebb testvéreknek és ugyanazt a minőséget adja.

2018. dec. 28. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jah és még verdás pályáról annyi hogy gagyi műanyag folyton szétcsúszik, az autók alján lévő érzékelő meg olyan vékony mint a hajszálam, és folyton igazgatni kell.
2018. dec. 29. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:
25%
Regioban is van jó játék, de te nem a legjobbakat veszed meg. A lányom most kapott egy babát a nagyszülőktől, nem tudom honnan van, de szerintem a pepcobol, kb. 2 ezer ft lehet, volt benne elem, a lányom utálja a hangját amúgy, szóval be se kapcsoljuk, nem esik szét a cumisüvege. Nem vennék pisilö babát, mert tök felesleges, úgyis eljátszik, elképzel mindent. Tudom, hogy rengeteg haszontalan játékot lehet kapni, de nem kell megvenni őket. Mi duplot vettünk, az teljesen jó, illetve az okos játékboltbol dolgokat, azt tudom neked ajánlani, lehet rendelni is, bár mindenhol van rossz minőség drágán, mert ahogy itt is olvasom van rá kereslet, mindenféle,beszélő, prüntyögö szart el lehet adni.
2018. dec. 29. 09:01
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Mi is így járunk azzal, amit a nagyitól kapott a gyerek.

A legrosszabb hogy a gyerek csalódott, mert egyébként tetszett neki, de már a csomagolásban látszott, hogy gagyi minőség (pont Régiós vagy játékszigetes). Egy mini porszívót kapott, amit teljesen merev gégecsővel szereltek, ami rögtön megtört ezer helyen, a porszívó pedig 3 részre esett szét. Természetesen nem szívott (az elem se volt tartozék). A legviccesebb az volt a konstrukcióban, hogy 3-7 éveseknek szólt az ajánlás, de már az alig 3 éves is csak térdelve tudott takarítani vele, olyan rövid csővel szerelték.

Én nem szoktam ott vásárolni, de azért szomorú, hogy minden szart eladhatnak.

2018. dec. 29. 09:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csalódtunk már néha 1-2 játékban, főleg pepcos, gagyibbakban. Régióban, játékszigetben ritkán vásárolunk. Karácsony előtt vettünk egy rakat elemet, pont a játékok miatt. Nekünk is van pisilős, könnyezős babánk (baby born, baby annabell), nekünk nem penészedtek be, le van írva a tájékoztatóban, hogy kell kiszárítani rendesen őket. Lucy is van, már vagy 2 éve, de nekünk semmi baja, a parancsok 95%át érti is. Nekem az egyik lego volt csalódás, olyan, mintha nem lehetne összenyomni, egy ponton folyton szétpattan (lego friends). Én még a fischer price játékokat szerettem, de abból már kinőttek a lányaim.
2018. dec. 29. 09:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, mennyi idős gyereknek vásárolunk. Kb 3 éves korig nagyon könnyen ki lehet szúrni a gagyit. Nagyobbaknál felhígul a piac. Hiába tűnik megbízhatónak a gyártó és a forgalmazó, előfordul, hogy gyenge a minőség.

Elemmel együtt pedig elvileg évek óta nem árulnak semmit biztonsági okokból. Legfeljebb a kiállítási darabokban és a nyomogathatós babajátékokban van, de ez megint a 3 év alatti kategória. És azért ezeket akkor már ki is lehet próbálni, szóval nehéz lenne csalódni benne.

Nálunk egy szerelős játék nem hozta a várt szintet, a lego vonatba pedig ipari mennyiségű elem kellett.

2018. dec. 29. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk Turbó doki volt csalódás a gyereknek

Mi tudtuk, hogy nem lesz egy nagy dobás, de a fiunk vmi hatalmas dolgot várt a reklám alapján. De túl teszi magát rajta.

A többi játékkal nem volt gond, pedig 4 gyerek van, így rengeteg ajándék.

2018. dec. 29. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom kapott játékmikrót anyóséktól. Még ott elromlott felbontás után, első próbáláskor ...... 1x forgott tán, azóta se. Hihetetlen, komolyan.
2018. dec. 29. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, minden èvben sikerül valami csalódást beszerezni a fa alá.

Idén a Kívánságpajtit, gagyi anyagból van. Ennyi pènzért lehetne egy igényes plüss legalább.

A Lucy kutya nekünk jól működik, a Màgikus Jinn romlott el nálunk egy év alatt. :-(

2018. dec. 29. 21:57
 19/19 anonim ***** válasza:
És a Szabadulószoba Junior. :-( Gagyi műanyag vackok- és a feladatkártyák.. alig láthatóak, erőltetett feladatokkal, dupla akkora dobozba csomagolva, de összeszerelés után az egyik vacak bele se fér, szóvsl mèg a doboza se alkalmas arra, amire kellene. Mindezért elkértek 8 ezer forintot. Màr lassan utálok játékot venni.
2018. dec. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!