Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire visel meg egy 7 éves...

Mennyire visel meg egy 7 éves gyereket szülei válása?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet enyhíteni a dolgokon, hogy ne érintse túlságosan rosszul az hogy anya és apa többé nincs együtt?
2018. dec. 25. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Ha kibékülnek és nem válnak el, és nem karácsonykor jelentik be az azért sokat segítene.
2018. dec. 25. 18:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőség kibékülésre. Jóformán lelki terrornak vagyok kitéve, és nem bírom tovább.
2018. dec. 25. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem veszekednek a jelenlétében, nem a gyereket használják fel arra, hogy kicsesszenek egymással, a szülők nem szidják a másikat a gyerek előtt.
2018. dec. 25. 18:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Az most sincs. Csak nem szólunk egymáshoz. Még együtt élünk de nem sokáig
2018. dec. 25. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

7 évesen váltak a szüleim. Nem viselt meg. Szép csendben váltak szét. Ha nem egymást szapulva kiabálósan váltok a gyereknek nem lesz semmi baja. Valószínüleeg a gyerek amúgy is látja hogy gond van köztetek, jó eséllyel meg se lepődik ....

Szüleim viszonya azóta is normális, sose volt ebből problémánk ( most már 30 vagyok)

2018. dec. 25. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak élettársak vagyunk, végül is csak normálisan meg kell egyeznünk a közös dolgokról. Nem tervezek lejárató hadjáratot. Nem is akarom tiltani az apjától a gyereket. Csak nagyon bele vaan bolondulva. Mondjuk eddig is csak hétvégén voltak együtt. De szerintem is észreveszi így is a gyerek hogy nincs minden rendben
2018. dec. 25. 19:02
 7/7 VeDi84 ***** válasza:
Hidd el, később sokkal rosszabb lenne. Én 29 voltam, amikor a szüleim elváltak. Ekkor mesélte el Anyum, hogy 8 éves voltam, amikor Apu először megcsalta ) azóta is folyamatosan az volt, Anyu szinte tönkrement). Mindenkinek, nekem is, sokkal jobb lett volna, ha akkor külön memnek, nem pedig az én érdekeimet nézve teszik pokollá az életemet (mindezt egy hangos szó nélkül).
2018. dec. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!