Ram akarja sozni a gyereket?
Sziasztok!
Van egy kis problemam.
Az elozo baratnom terhes (oktoberben lett vege )
Mi utoljara szeptember 24en voltunk egyutt.
Ma felhivott azzal hogy terhes es enyem a gyerek 100%. Egybol rakerdeztem hogy mikor volt meg neki utoljara.
Elmondasa szerint oktober 10 es november 4en volt megneki.
Elvileg 7 hetes terhes.
Akarhogy szamolom nemjon ki. Ha tolem lenne akkor kb 3 honapos terhes lenne jol gondolom? Nyugtassatok meg hogy ez lehetetlen es nem az enyem a gyerek.
Koszonom a valaszokat
van olyan, hogy ha teherbe esik valaki attól még menstruál, pl kolléganőm is így volt, 3hónapos terhes volt már és még megvolt neki, igaz, másabb volt.
orvosnál volt már? amúgy szerintem is csak rád akarja sózni... ha tényleg 7 hetes csak. szept 24től nem éli túl a hímivarsejt novemberig... 😅
Volt orvosnal 7 hetes.
Terveztuk anno a babat 4 evig voltunk egyutt. Szerintem csak azt akarja hogy bekuljunk ki. Ensem hiszem hogy szeptemberi anyagbol o tolem lenne terhes...
O akarta hogy legyen szunet v vege a kapcsolatnak...
Igen gondoltam erre.
De ha szeptemberben volt es most december van es 7 hetes terhes.. HOGYAN???
Rádakarja sózni.
A gyerek valamikor november közepén fogant. Terhesség számítása az utolsó menzesz első napjától van. Rá 10-14 napra van újbóli ovuláció amikor teherbe eshetett.
A valódi terhesség mindig 1-2 héttel kevesebb, mint a számolt.
Ha onnan tudja, hpgy 7 hetes mert most volt orvosnal es ultrahanggal 7 hetes meretu embriot talaltak, akkor kizart, hogy szeptemberi aktusbol lenne terhes. A 7 hetes embrio kb 5 hete foganhatott, az mar javaban november.
Ezt tisztazd le vele, hogy milyen vizsgalaton volt es honnan veszi ezt a 7 hetes terhesseget, stb.
Az is lehet, hogy caak valamit benezett, rosszul mond, rosszul tud es maganak szamolta ki.
De ha az orvos mondta, hogy neki 7 hetes elo embrio van a meheben es valoban nem voltatok egyutt 3 honapja, akkor nem te vagy az apa.
Vagy rád akarja sózni, vagy nem terhes csak így akar visszaszerezni és majd azt mondja elvetélt.
A helyedben megkérném, hogy mutasson leletet és ha valóban 7 hetes terhes, akkor tuti nem a tiéd.
Teljesen biztos vagy abban, mikor voltatok együtt utoljára?
Olyan lánnyal jártál 4 évig, aki szerinted rád akarna sózni egy terhességet?
Így tényleg nem jön ki, de simán tévedhet is ilyen korán az uh, pl én biztos voltam benne, mikor fogant a lányom(abban a 2 hónapban egyszer tudtunk találkozni), mégis 3 héttel fejlettebbbek látták az első uhn.
Barátnőm meg végigvérezte a terhességét, bár igaz, hogy a 29 hetesen korababa lett a kislánya..
Szóval sokminden lehet, első körben bizonyosodj meg róla, hogy mindketten úgy emlékeztek e, hogy szept 24én voltatok e együtt utoljára.
Második körben menj el vele az orvoshoz terhességmegállapításra(akár magánhoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!