Ha nem válaltál, miért nem vállaltgyermeket?
A számomra megfelelő években (23-35 között) nem találtam megfelelő partnert (az összeköltözésig sem jutottam senkivel).
Milyen már, hogy "kifogás"???
Miért kellene bárki előtt is "kifogásokat" gyártanom?
Igen, egyébként kicsi koromtól kezdve "nagy" családot akartam mindig, de ha nem akartam volna, akkor sem érezném, hogy bárki is számon kérhetné rajtam!
Mi az hogy kifogás...?! Már miért kéne bármi fele kifogás, amiért nem akarok gyereket? Ez nem egy kötelező dolog, gyereket vallani csupán csak egy opció, azaz lehetőség. Vagy vallalsz vagy nem. Én soha nem szerettem a gyerekeket, nem is akartam, egyszer nem éreztem hogy szeretnék, sőt... Napról napra egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem akarok, látva a barátok/ismerősök gyerekeit, akik mindig hisztiznek, sírnak valamiert, mindig rosszalkodnak, rengeteg gond van velük, szülés után évekig nincs egy nyugodt perced. Hát köszi, nekem ez nem kell.
Szerencsére férjem ugyanígy gondolkodik. Mi így ketten elvagyunk, teljes az életünk, nem gyártunk kifogásokat, ha valaki rakerdez elmondjuk, hogy nem akarunk és kész. Téma le van zárva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!