Mennyit költöttetek fejenkén ajándékokra a gyerekeknek?
kb 35-40 ezret fejenkent.
3 gyerkoc,a nagyok kozoset kapnak,a kicsi tobb "aprosagot".
Kb 14 ezer fejenként.
Világítós földgömb
Fa klasszikus gitár
Szirenazos tűzoltóautó
Tűzoltófelszerelés
3 könyv
2 óriási, minőségi színező
3*4 tégelyes gyurma (világítós, illatos)
Betűkkel ismerkedős kirakó
Kapnak a nagyszuloktol is mindkét oldalon, szerintem bőven sok lesz összesen. Meg más rokonoktól apróbb dolgokat. Azért költöttünk ennyit, mert ennyi szerintem elég. Ha mondjuk legót vettünk volna most, akkor nyilván többre jön ki.
13 ezret. Ez két játék egyébként, egy golyópálya és egy lego classic készlet. Ja, és egy könyvet vettem még, nem emlékszem, de max 2000 ft volt.
3 éves a fiam.
Két éves a fiúnk, 5000,-ből megvan neki az ajándéka.
Könyvet és fa vonat szettet kap az ikeából.
Mi sem szeretjük a fölösleges ajándékokat. Ha lesz tesó, akkor is igyekszünk majd valami ilyesmi árban meglenni, persze ez függ a koruktól és az aktuális igényeiktől. 10-10 fejenként reális.
Nekünk egy lányunk van, Neki 24 ezerért vettünk két dolgot.
Tesóim gyerekeinek (3-an vannak) fejenkét kb 10-15 ezer.
Férjem tesói kiskorúak, ketten vannak, nekik is kb 10-15 ezer fejenként az ajándék.
Kb.45-50 ezer a négy gyereknek együtt.
Egy közös nagy ajándékot kapnak, és mellé mindenki egy-egy könyvet, illetve a kicsi egy plüss állatkát. (Nem tud még olvasni)
A nagyszülők is adnak majd még mindenfélét (nem is tudom hogy mit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!