Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen karácsonyi...

Szerintetek milyen karácsonyi ajándéknak örülne egy "friss anyuka"?

Figyelt kérdés
A nővéremről van szó, neki szeretnék venni valamit Karácsonyra, de mindig azt mondja hogy nem kell, ne költsek rá, de azért szerezném meglepni valamivel. Csak hát nem tudom, nem akarok fölösleges vacakokat venni, valami olyan ajándék kellene, ami hasznos lehet egy féléves baba anyukája számára. Van valami tippetek esetleg?

2018. dec. 21. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Apróság ötletem sajnos nincs. Viszont egy babzsák vagy babpárna sokat segít a fáradt testnek, akár egy rövid pihenés is vele. A babzsák mondjuk elég nagy, nem biztos, hogy helye lenne, akármilyen jó találmány is, de egy babpárna már a leülést is "megédesíti", ha a derekad, hátad támasztod vele. A baba is használhatja. Ha van hallása a nővérednek, akkor egy hangolt szélcsengő is különleges ajándék, de ez is elég drága (10-13000 Ft), ami nem csoda, mert nagyon szép, tiszta hangja van és különféle spontán dallamokat "játszik le". Pl. Koshi vagy Zaphir. Vagy vegyél neki minőségi vagy egzotikus ételeket, amiket magától nem venne. (Nem tudom, mennyire van eleresztve vagy mennyire ad a minőségre, mert nyilván ha folyamatosan a legdrágább biocikkeket eszi, akkor ez nem újdonság.) Akár pár olyan déligyümölcs, ami nem része a mindennapjainknak, hiába kapható - pl. mangó, ananász, kókusz, csillaggyümölcs stb. Vagy nézz szét egy bioboltban és vegyél neki pár ínyencséget, vagy import élelmiszerekre szakosodott boltokban, akár ázsiai élelmiszerboltokban is találhatsz különleges finomságokat.
2018. dec. 21. 16:59
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Én friss anyuka vagyok (2 hónapos a kislányom), és ezeknek örülnék karácsonyra:

Új vasaló, elég sokat vasalok babaruhát

Spagetti pántos/szoptatós trikók

Kozmetikai kezelés, hajvágás, pedikűr

Nem sokára megyünk babaúszásra, esetleg oda is befizetheted őket :)

2018. dec. 21. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha most kezdi a hozzátáplálást, akkor esetleg egy párolós turmixgèp? Èn nagyon örültem neki, megkönnyítette az èletem. Már 14 hónapos a lányom, de mèg mindig használom ( bár már inkább csak párolásra).
2018. dec. 22. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!