Szerintetek eleg ez karácsonyi ajandéknak a lanyomnak (10 éves)?
nem az összeg számít, hanem az, hogy örüljön. ha ő ennek örül akkor tök jó ajándék. enyém biztos nem örülne sulis cuccoknak meg ruhának, bár ő fiú :)
mi olyan 15.000.- fogunk költeni, egy lego szett a vágya, hónapok óta arra gyűjt :) picit drága, de tuti nagyon örülni fog, hogy megmarad a pénze :)))
tavaly 2 kisebb ajándékot kapott, egy transzformerst és egy olyan autót aminek világít a lámpája, talán 6-7.000.- volt összesen, szóval nem az ára a lényeg :)
Szerintem sem az összeg a lényeg,hanem hogy örüljön neki!
Mi 10.000,- körül költünk rájuk karácsonykor fejenként. Annyi,hogy én karácsonykor csak játékot veszek,nem ruhát és írószert. De az a lényeg,hogy a lányodnak tetszen!
Szerintem se karácsonyi ajándék a sulis cucc, hacsak nem kifejezetten azt kérte.
Valami apró játékot még vennék, kártyát vagy ilyesmit, amivel pl. tudunk Karácsony este játszani vele.
Tényleg az van ha ennek örül és ez a vágya akkor jó ,de ha nem ez a vágya ,akkor nem jó,
Én a saját gyerekeimnek iroszert,nem veszek ajándékba inkább játékot ,maketet,amihez nem kell ollo ragaszto ,társast,legot.stb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!