Be fog gyulladni a mellem?
Figyelt kérdés
Szopi sztrájk óta lefejt anyatejet+tápszert kap a kicsim, viszont már olyan kevés volt a tejem hogy az egész napos fejegetésekből sem jött le egy adagnyi, úgyhogy úgy döntöttem nem fejek Ez volt két napja.Most az egyik mellem tök puha,nem lesz vele gond, a másik nem teljesen kemény, nem is feszül de érzem hogy van benne tejcsi. Ha hagyom akkor be fog gyulladni? Vagy majd megoldódik magától?2018. dec. 19. 07:34
1/1 anonim válasza:
Annyit fejjel ki, hogy ne feszuljon. (kézzel akár) El fog apadni de ez egy lassu folyamat altalaban. Ha nem fejed, akkor lehet, hogy be fog gyulladni. Nekem 2 hónapig meg kellett fejni reggelente es neha este is. (alkalmankent 5-10ml ha jott) Aztan utana egyszer csak abbamaradt. (19honapig fejtem elotte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!