Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet az, hogy sokszor...

Mitől lehet az, hogy sokszor be akar a mellem gyulladni és észre veszem, megmasszírozom és megúszom a mellgyulladást, de ez is elégé fáj?

Figyelt kérdés
6 hós a babám és van ám mikor 5 percet eszik és kész már nem kell neki ,ettől lehet ,hogy nem szívja ki?ki kellene fejni?
2012. febr. 1. 12:25
 1/7 A kérdező kommentje:
amúgy nagy baba,jól hízik,5 hónaposan volt 9040gramm.
2012. febr. 1. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem csak csomós a melled?

Mit érzel? Duzzanatot, puklit? Enyhén fáj, inkább feszül vagy nagyon fáj?

Ez nálam idővel elmúlt. Egy jó pár hónapig szopik között sokszor csomós volt a mellem, és a masszírozás jót tett neki. Én nem fejtem, mert szoptatáskor mindig megkönnyebbült.

Ha "csak" ez a bajod, akkor ez nem mellgyulladás még, hanem egy természetes velejárója a szoptatásnak. S idővel, mikor majd egyre kevesebbet szopik a babád, enyhülni fog.

Ha fájdalmad is van, akkor érdemes dokinál rákérdezni, és akkor fejj, ha úgy érzed szopi után is nagyon csomós marad a cicid, és esetleg fáj is.

2012. febr. 1. 13:18
 3/7 A kérdező kommentje:
annyi hogy 2 hetente érzem hogy fáj ,nem az egész mellem mikor alatt mikor oldal,most pl a bal mellem és ha nem masszírozom ki tuti mell gyulladás lenne a vége.Gondolom ez csak a kezdet.
2012. febr. 1. 16:44
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2012. febr. 1. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:
nem erősen fáj,úgy kezdődik ,hogy érzem a fájást és meg tapintom,utána ott ahol fáj masszírozom naponta sokszor.
2012. febr. 1. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ki tudod masszírozni, és utána nem fáj már, akkor nem lesz baj.

Nekem masszírozás után mindig jobb lett, és szerencsére nem gyulladt be a mellem. Reméljük neked sem fog.

Még egy kis idő, amíg tart a szoptatás, addig előfordulhatnak ilyen kellemetlenségek, de előbb-utóbb csak elmúlik.

2012. febr. 2. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,az elsőnél babánál is így volt.
2012. febr. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!