Mitől lehet az, hogy sokszor be akar a mellem gyulladni és észre veszem, megmasszírozom és megúszom a mellgyulladást, de ez is elégé fáj?
Nem csak csomós a melled?
Mit érzel? Duzzanatot, puklit? Enyhén fáj, inkább feszül vagy nagyon fáj?
Ez nálam idővel elmúlt. Egy jó pár hónapig szopik között sokszor csomós volt a mellem, és a masszírozás jót tett neki. Én nem fejtem, mert szoptatáskor mindig megkönnyebbült.
Ha "csak" ez a bajod, akkor ez nem mellgyulladás még, hanem egy természetes velejárója a szoptatásnak. S idővel, mikor majd egyre kevesebbet szopik a babád, enyhülni fog.
Ha fájdalmad is van, akkor érdemes dokinál rákérdezni, és akkor fejj, ha úgy érzed szopi után is nagyon csomós marad a cicid, és esetleg fáj is.
Szerintem ha ki tudod masszírozni, és utána nem fáj már, akkor nem lesz baj.
Nekem masszírozás után mindig jobb lett, és szerencsére nem gyulladt be a mellem. Reméljük neked sem fog.
Még egy kis idő, amíg tart a szoptatás, addig előfordulhatnak ilyen kellemetlenségek, de előbb-utóbb csak elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!