Mellgyulladast kaphatok?
Figyelt kérdés
Korhazba kell fekudnom, 5 honapos anyatejes babamra a ferjem vigyaz majd. Nem fogom tudni szoptatni a babamat, kaphatok-e mellgyulladast? Hany napig maradhat bent a tej? Fejogepet nem tudok hasznalni, mert borzalmasan faj.2009. szept. 14. 10:45
1/3 anonim válasza:
Fejd kézzel. Fejned kell, mert különben nemcsak begyullad, hanem el is apad. És a babának is ennie kéne, tehát fejned kell.
2/3 anonim válasza:
A kézi mellszivó kiméletes,azt muszáj használnod!
3/3 anonim válasza:
fejni,fejni,fejni....mááás megoldásod nincs.nekem a babám beteg volt ezelööt egy héttel,és nem evett,csak teázott...az én mellembe meg kisebb ököl nagyságú nehéz csómók képződtek,borzalmasan fááájt,már a sírás környékezett egy fél nap után,azt hittem hogy vmi baj van a tejemmel,de csak ki kellet fejni:D ugyhogy fejd csak ki szépen és küld haza a babádnak szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!