Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Be fog gyulladni a mellem?...

Be fog gyulladni a mellem? Kell valamit tennem?

Figyelt kérdés

Vasárnap óta 10 hónapos lányom nem szopik,leválasztotta magát!Azótatöbbször próbáltam,semmi eredmény,fejtem is ki keveset,úgysem kéri!

Doktornő egy éves koráig javasolta a tápszert,ma vettem,nem igazán ízlett neki,majd reggel kiváncsi leszek!

Tejem még van,bár nem feszül a mellem, csomót sem érzek!

Köszi a válaszokat!

2010. febr. 9. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy be fog gyulladni,lehet,hogy szépen elapad magától.Ha mégsem,sokfajta megoldás létezik az elapasztásra.Mindenesetre amíg van,én fejném,még jól jön az.A tejre még minimum kétszer egy nap szüksége van.
2010. febr. 9. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!A fejés is serkenti a tej termelődést,de a baba tudja igazán ki üriteni a cicit.Ha fejsz akkor mindig törekedj az alapos fejésre.Meleg borogatás,masszírozás segít hogy alaposan ki tudd fejni a tejcsit,és akkor elkerülhető a gyulladás.Ha nem fejed és a babád magától engedte el a cicit,akkor szépen elapadhat,minden probléma nélkül.Ha még is csomót éreznél a cicidben(egészen pici csomó is nagyon tud fájni)akkor alaposan el kell masszírozni,és amilyen gyorsan csak bírod ki kell fejni a pangó tejcsit.
2010. febr. 9. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. febr. 9. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem fog. Elapad magától. Más ennyi idősen és pár hónaposan is.
2010. febr. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!