Be fog gyulladni a mellem? Kell valamit tennem?
Figyelt kérdés
Vasárnap óta 10 hónapos lányom nem szopik,leválasztotta magát!Azótatöbbször próbáltam,semmi eredmény,fejtem is ki keveset,úgysem kéri!
Doktornő egy éves koráig javasolta a tápszert,ma vettem,nem igazán ízlett neki,majd reggel kiváncsi leszek!
Tejem még van,bár nem feszül a mellem, csomót sem érzek!
Köszi a válaszokat!
2010. febr. 9. 19:52
1/4 anonim válasza:
Nem biztos,hogy be fog gyulladni,lehet,hogy szépen elapad magától.Ha mégsem,sokfajta megoldás létezik az elapasztásra.Mindenesetre amíg van,én fejném,még jól jön az.A tejre még minimum kétszer egy nap szüksége van.
2/4 anonim válasza:
Szia!A fejés is serkenti a tej termelődést,de a baba tudja igazán ki üriteni a cicit.Ha fejsz akkor mindig törekedj az alapos fejésre.Meleg borogatás,masszírozás segít hogy alaposan ki tudd fejni a tejcsit,és akkor elkerülhető a gyulladás.Ha nem fejed és a babád magától engedte el a cicit,akkor szépen elapadhat,minden probléma nélkül.Ha még is csomót éreznél a cicidben(egészen pici csomó is nagyon tud fájni)akkor alaposan el kell masszírozni,és amilyen gyorsan csak bírod ki kell fejni a pangó tejcsit.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. febr. 9. 20:36
4/4 anonim válasza:
Nem fog. Elapad magától. Más ennyi idősen és pár hónaposan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!