Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mire gondolnátok ismeretlenül?

Ti mire gondolnátok ismeretlenül?

Figyelt kérdés
A kérdés pusztán elméleti. Mész a buszon, boltban, utcán, akárhol... Látsz egy anyát és egy gyerkőcöt, mondjuk legyen fiú, akinek az egyik szemhéja tiszta lila, enyhén duzzadt. Ennek ellenére jokedvű, mosolygós. Mi jut elsőre az eszetekbe? Milyen gondolat fordul meg a fejetekben először?
2018. dec. 18. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Megnyugodnék, hogy nem csak az enyém képes ekkorát zakózni. :)
2018. dec. 18. 13:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Ennek örülök. Az én fiam is folyton esik borul, ráadásul sokszor az arcát üti le szegény. Esett már lépcsőn, kiesett hintából, lefejelt libikókát, széket. Mindig van valami harci sérülése, amit büszkén mesél oviba, boltba és mindenkinek, akit ismer, de volt már részem fejcsóválos emberekkel, akik rosszallóan nézték a sérüléseit pl nyáron is, mikor lehorzsolta a fél arcát.

Kezdtem megijedni, hogy szinte már csak ilyen előítéletes emberek vannak, de ezek szerint csak én laktam eddig ilyen helyen.

2018. dec. 18. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha vidám jókedvű a gyermek és bocsánat a kifejezésért,de anyuka nem egy alkoholista kinezetű akkot tuti,hogy elesett beverte valahova magát. A gyerekek elevenek ezt mindenki tudja. Az en fiam 15 hós nézegette apjával a mesekönyvet erre magára rántja 3 napig vörös volt a szeme és duzzadt. Előfordul nem kell mindjárt rosszra gondolni.
2018. dec. 18. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Semmi rosszra nem gondolnék, bár még csak pocaklakóm van. Egyrészt azért nem, mert nálunk hála istennek nem volt példa családi erőszakra, így fel sem merülne, másrészt meg kislányként is akkorákat taknyáltam a biciklivel, hogy elöl kb. minden fogam így "esett" ki, plusz vannak arról képek, hogy úgy felcsattant a szám, hogy az egész alsó ajkam egy merő var volt, erre még én is emlékszem.

Más: arra viszont már volt példa, hogy láttam kék-zöld foltos gyereket a buszon, akit az anyja akkor is éppen megrángatott, meg alpári stílusban beszélt vele, holott a gyerek alapvetően semmi rosszat nem tett, na ott már felmerült bennem, hogy nem biztos, hogy csak a sok eséstől néz ki így...:(

2018. dec. 18. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer, olyan két év körüli volt a fiam, úgy összefejeltünk hogy mind a kettőnknek monoklija lett. A férjem teljesen ki volt akadva, hogy mit gondolhatnak róla, amikor sétál a lila arcú feleségével és kisfiával 😂.
2018. dec. 18. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15. :D
2018. dec. 19. 07:23
 17/18 anonim ***** válasza:
A fiam egyszer megfejelte az ajtókeretet, lett egy baromi nagy pukli a homlokán. Voltak érdekes beszólások gyermektelen emberektől :D
2018. dec. 19. 07:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Szado-mazo szexet műveltek a nőjével mikor elmentek az anyjáék. Most meg útban van a dokihoz.
2019. jan. 4. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!