Ti mire gondolnátok ismeretlenül?
Ennek örülök. Az én fiam is folyton esik borul, ráadásul sokszor az arcát üti le szegény. Esett már lépcsőn, kiesett hintából, lefejelt libikókát, széket. Mindig van valami harci sérülése, amit büszkén mesél oviba, boltba és mindenkinek, akit ismer, de volt már részem fejcsóválos emberekkel, akik rosszallóan nézték a sérüléseit pl nyáron is, mikor lehorzsolta a fél arcát.
Kezdtem megijedni, hogy szinte már csak ilyen előítéletes emberek vannak, de ezek szerint csak én laktam eddig ilyen helyen.
Semmi rosszra nem gondolnék, bár még csak pocaklakóm van. Egyrészt azért nem, mert nálunk hála istennek nem volt példa családi erőszakra, így fel sem merülne, másrészt meg kislányként is akkorákat taknyáltam a biciklivel, hogy elöl kb. minden fogam így "esett" ki, plusz vannak arról képek, hogy úgy felcsattant a szám, hogy az egész alsó ajkam egy merő var volt, erre még én is emlékszem.
Más: arra viszont már volt példa, hogy láttam kék-zöld foltos gyereket a buszon, akit az anyja akkor is éppen megrángatott, meg alpári stílusban beszélt vele, holott a gyerek alapvetően semmi rosszat nem tett, na ott már felmerült bennem, hogy nem biztos, hogy csak a sok eséstől néz ki így...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!