Ti mire gondolnátok ismeretlenül?
Elesett, játék közben nekiment valaminek.
Nekem is volt már ilyen, általános iskolás koromban, mindenki azt hitte, hogy verekedtem, és behúzott valaki, pedig csak elestem és nekiestem egy szekrénynek :D
Szóval, nem arra gondolnék, hogy biztosan verik otthon.
Hogy elesett és beverte.
Óó mikor elkezdett önállóan járni kisfiam..
Van olyan képem róla hogy orrától a szájáig le volt horzsolva nagyon rondán, focizott és elesett az asztfalton, homlokán szinte mindig volt valami kék zöld folt, de volt hogy a szemöldöke is bánta.
Most már lassan 3 évesen ritka az ilyen de előfordulhat bármikor.
5,5 éves fiam van. Tudom, mire képesek... :-)
Szóval arra gondolnék, hogy aktív gyerek lehet, és szegény anyja mennyit aggódhat.
Utolsót kiegészíteném azzal, hogy az gondolhat másra, akit esetleg gyerekként szintén bántalmaztak otthon. Apám minket terrorban tartott, minden nap megvert, úgyhogy tudom milyen a bántalmazás. Viszont mindig úgy csinálta, hogy külsérelmi nyomot nem hagyott.
A fiam 2,5 éve, az esküvőnk előtti napon fejre állt bicajjal, így az esküvői fotókon fogatlanul, fejsérüléssel, monoklival a szeme alatt vigyorog.
Egyébként ismeretlenül nem gondolnék semmit, hiszen nem tudhatom, mi történt.
saját gyerekemből indulok ki, akinek sikerült már lefejelnie nyitott ablakot, tanári asztalt, legutób pedig a mászóka alsó fokát.
Szóval az első gondolatom az, hogy biztos nem egy nyugis, egyhelyben ülős gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!