Anyukák! Baba születése után milyen volt a párotokkal/férjetekkel a szexuális életetek?
Direkt ide írom a kérdést, gondolom itt több az anyuka, mint a szexualitás témában. Nos, nekünk 9 hónapja megszületett az első gyermekünk. A terhesség 9 hónapja alatt 1-szer szexeltünk a férjemmel, azis a 24-dik hétben, sokat keményedtem nem javasolták. Szülés után 2 hónappal voltunk együtt. Nem nagyon éreztem semmit. Nem szexelünk sokat, egy héten kb 2szer. Azt is úgy, hogy nincs orgazmusom, vagy a gyerek fel ébred ilyesmi.
Nektek milyen lett így baba után?
Ugyan pasi vagyok, de pár éve volt egy felmérés az ELTE-n, és a környezetemben tapasztaltak is ezt támasztják alá:
A legtöbb férfi, a terhesség 6. hónapja, és a gyerek 1. születésnapja között lép félre első ízben! Mert odahaza nem kap eleget!
1.: Ne legyél önző! Legalább neki legyen jó!
2.: És ha felébred a gyerek? Ez, hogy jön ide?
Szülés után 6 héttel voltunk együtt először.
Nekem nem fájt, nagyon jó volt.
Sajnos se időnk se energiánk nincs, heti 1-2 szex van, többet igényelnénk, de ennyi.
A párom 4 műszakban dolgozik, meg van egy 12 éves gyerkőc is így elég nehéz megoldani.
9 hónapig el voltunk tiltva,nagyon nehéz volt mindkettőnknek, de talán nekem jobban .
Aztán császár után 6 héttel, hát az első alkalom mint a szüzesség elvesztés, de utána jobb lett a szexuális életünk mint bármikor, és ez azóta is kitart 3 éve.
Sokkal nyíltabbak vagyunk egymással, sokkal jobbak az együttlétek mint gyerek előtt.
8: Dobjátok fel!
Egy kis masszázs olaj, síkosító, lágy gyertyafény, zene, erotikus film, pàr pohár bor (ha nem szoptatsz), új pózok, új helyszínek, segédeszközök, szerepjáték, szem bekötés, stb. Azt meg ki kell tapasztalni, hogy mikor alszik elég mèlyen a kicsi. Nálunk van, hogy addigra a férjem is alszik, de még sose volt morcos, ha úgy keltettem, hogy kicsit megpuszilgatom itt-ott.
A hosszú szexhiány alatt felejtett a tested, újra kell tanulni az orgazmust. Találj rá módot, hogy tudj kicsit masztizni. Sokat segít.
A hormonok miatt is alacsonyabb ilyenkor a libidó, főleg, ha szoptatsz is.
Egyet tarts szem előtt: nem marad így örökké. Ha tesztek érte, akkor jobb lesz, ha nem, akkor rosszabb.
De ihlet nélkül is érdemes kezdeményezni, mire a párod beindul, addigra te is. Evés közben jön meg az étvágy. Ne várj mindig arra, hogy na most hiányzik és van kedvem.
Utolsó énis gondoltam ilyenekre amiket, leírtál! Múltkor férjem is mondta, hogy bekaocsol egy "filmet". Tökre beindultunk tőle :)
Csak végül fel ébredt a gyerek és mennem kellett hozzá. Remélem tényleg nem marad így. Anyukámnak is mondtam, és azt mondta, hogy ha nem dobjuk fel egy kicsit, akkor mit várok, csodát?!
Nem akarok emiatt elhidegülni tőle.
Nagyon köszi a tippeket, és a biztatást kedves 9-es! ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!