Miért gondolok ilyeneket szülés előtt?
2.kislányommal vagyok várandós, a nagylányom 7 éves, most 37 hetes vagyok. Tervezett baba, fél évet vártunk rá.
Mostanában olyan gondolataim támadtak, hogy lehet nem is volt jó ötlet a második gyerek. Félek, hogy nem lesz időm a nagyra. A nagy már olyan önálló, most kezdhetek mindent elölről. A második gyerek miatt vettük nagy lakást, rengeteget költöttünk rá. Olyan idegennek érzem ezt a babát. Nem mondom, hogy nem szeretem, de valahogy olyan fura érzésem van... Volt már valaki ilyen helyzetben? Ez ugye meg fog változni szülés után?
persze hogy megváltozik.
Ne aggódj. Sok anyuka van, akik aggódnak hogy vajon fogják-e úgy szeretni az 2.at mint az 1.őt.
Nyugalom.
Nekem az első előtt is hasonló gondolataim voltak. Kellett ez nekem, nem lehet e visszacsinálni? Mennyire meg fog változni az életünk stb.
Most 10 hetes a kisfiam és minden ilyen gondolatom elszállt. Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!