Nem vágyom a szexre. Ez normális?
4 hós a babánk. Nem sok időnk van egymásra.
Persze szoktunk szeretkezni, de nem annyit mint régen.
Nem hanyagolom el, mert nem akarom elveszíteni, de őszintén nem vágyom rá egyáltalán. Szóval én kibírnám szex nélkül több ideig is. Nem vele van a baj, magára a szexre nem vágyom annyira...
Örülök ha van időm valamire, meg állandóan fáradt vagyok, meg állandóan csak a gyerekem jár a fejemben, teljesen odavagyok érte meg vissza, úgy érzem nincs is másra szüzkségem az életben. Régen volt hogy napi 3-4 szex is volt. Meddig tart ez az állapot nálam? Fiatalok is vagyunk ezért is szégyenlem hogy így érzek most
Normális
(Nekem kb 1 évig tartott ez)
3.babával most hasonló nekem is, bár nem ennyire durván. Inkább energiám nincs, meg rástresszelek, hogy a 3-ból melyik fogja megzavarni, nekem meg gyorsan nem megy.
Heti 1-2 van nálunk is, a korábbi napi 1 helyett.
kezdj el maszturbálni minden nap :D
na ez meghozza majd a libidod :)
nem feltétlen kell elélvezned elég ha felizgatod jol magad
nekem bejött ez a modszer 1 hét után már én másztam rá a páromra h akarom ...
tudodm kicsi gyerek mellet nehéz megoldani de probáld meg
am meg fejben kapcsolj már le a gyerekről
te első körben NŐ vagy !!!
szedd elő a kispolcról ezt az érzést mert ha beporosodik akkor hamarosan egyedülálló anyuka leszek
mondjuk akkor már nem kell majd szexelned ...
na jo ez kemény volt de bakker ma nincs kedvem finomkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!