Vettünk egy 9-36-os gyerekülést, bekötöttük, de nagyon lötyög a hátfal részen. Ez normális?
Instrukció alapján kötöttük be és az alsó része alig mozog. Az nagyon jól ül. Viszont a háttámlát szinte minden ellenállás nélkül 5-10 centire is előre tudom billenteni. Na most a lelki szemeim előtt látom, hogy ha elülső ütközés van, akkor a gyerek előre esik.... :(
Nektek ez a fajta gyerekülés ugyanígy lötyög?
Melyik marka es tipus?
Azt nem irtad.
Valóban nem írtam le, de a fajtát a 9-36os típusokra gondoltam, amik már ülősök, egyenes háttámlával.
De tényleg segíthet a konkrét márka is.
Keress rá videókra hogyan kell bekötni. Sokat segít. Lehet mégis elnéztetek valamit.
Sajnos nem tudom milyenek ezek a 9-36 kg-ig használható gyerekülések. Nekem mindig azt mondták, jobb először 9-18-ast, majd 15-36-ost venni. A 9-18-as nekem úgy feküdt az üléshez, hogy alig lehetett megmozdítani.
A miénk 9-18 kg-os és meg sem moccan ha be van kötve, én sem tudom döntögetni.
Nézz neten bekötési videót. Egy ilyen kategória egy esetleges ütközésnél szerintem nem sokat véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!