Szülés után ez normális? Esetleg terhesség vagy egyéb probléma?
Sziasztok!
5 hónapos múlt a kisfiam. Szülés utáni 6hetes vérzésem 3 hétig tartott, menstruációm a 6.héten jött meg. Utána 27 nap után 5napig tartott. Ez így volt mostanáig. Péntekre vártam de eddig nem jött meg. Görcsölget a hasam alja kb egy hete, de nem olyan fájdalmas mint mikor megjön. (kisfiammal vt ilyen a kimaradt mensikor). Megszakításos módszert alkalmaztuk 7 évig majd mikor szerettük volna 6.hónapban sikerült a baba. Azóta is megszakítással védekezünk. Csináltam ma egy tesztet ami negatív lett. Szülés után normális h 3-4x megjön rendesen majd késik/kimarad?!
Csináljak később is tesztet? ha 2 hétig nem jön meg természetesen elmegyek orvoshoz.
Kérlek a kérdésemre válaszoljatok ne arról oktassatok hogy a megszakítás nen védekezés! Természetesen ha baba van a dologban megtartjuk ha lehet! (kisfiam császárral született).
valaki járt hasonlóan? Tudjam be annak h bekavart a szülés? esetleg hormonális probléma?
Tudtam hogy van valaki idekerül mint prédikátor
pacsit neked. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni kérlek görgess tovább. Köszönöm de nincs szükségem a kioktatásra!
mint olvashattad ha baba megtartjuk mindenképp! Értelmezz ne csak olvass!
Ha szoptatod a kisfiad, akkor minden fajta csúszás, kimaradás normális.
Simán lehetnek 40 nap körüli ciklusok is. Hasfájdogálás is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!