4 név tetszik, de nem tudunk választani. Szerintetek melyik a legszebb ezek közül?
Figyelt kérdés
Anyósom szerint rémes ízlésem van nevek terén. :D Hát ez van.
Blanka,Adél,Lilla,Emma.
Gondoltam arra is, hogy két neve lesz.
2018. dec. 6. 21:12
11/27 anonim válasza:
Egyik lányom Blanka, a másiknak meg a 2. neve Emma. A Lilla is listás volt, az Adél viszont nekem csúnya. De a veetéknevetekkel mind szép lenne.
12/27 anonim válasza:
Vitéz Blanka Lilla, vagy Vitéz Emma Lilla. Szép nevek kislánynak, felnőtt nőnek is.
14/27 anonim válasza:
Vitéz Lilla hangzik legszebben.
Még az Adél elég jó név, de ehhez a vezetéknévhez nem adnám. Sokan úgy fogják ejteni, hogy Vité Zadél. :-(((
Emmáról nekem gyerekkoromból idős falusi nénik jutnak eszembe.
Blanka csak úgy egyszerűen nem tetszik.
16/27 anonim válasza:
Nekem csak az Adél tetszik, de a vezetéknévvel összefolyna, ahogy feljebb írta is valaki.
17/27 anonim válasza:
Lilla
Emma és Adél nagyon sok van a mostani 10 év alatti korosztályban mifelénk.
A Blanka nagyon kemény hangzású.
19/27 anonim válasza:
A Blankát vagy az Emmát adnám. Ezek közül nem tudok dönteni:) Amúgy egymás után talán nem hangzanak olyan jól max a Blanka Emma. Az végülis mondjuk nem olyan rossz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!