Azoktól kérdeznék, ahol nem jön a baba, ha lehet?
Van egy baratnom, aki szinte minden alkalommal megkerdezi, pedig elmondtam neki, hogy szolok, ha lesz valtozas, utaltam ra szepen, aztan mar kifakadtam, hogy kivagyok mar az ilyen kerdesektol.
Masoknal jovo babaval kapcsolatban nagyon hullamzo volt az elmult 1,5 ev. Tul vagyok azon a fazison, amikor elkeserit, ha mas bejelenti, hogy naluk jon, mar oszinten tudok orulni, es minden infonak orulok, amit meselnek, kerdezek is, kifejezetten erdekel. Ha en nem elhetem at most, legalabb rajtuk keresztul egy kicsit megis. En most feladtam, masra akarok koncentralni, nem akarom, hogy ez elvegye az eletkedvem.
Mi majdnem 6 évet vártunk az első gyerkőcre. Furcsa, de sosem zavart, ha beszéltünk erről bárkivel, nekem a főnököm is tudta, hogy szeretnénk kisbabát és mások is. Nyilván nem mi meséltünk magunktól, hogy “de szuper, már 1-2-3-sok éve nem jön”, de ha kérdezte valaki, szeretnénk-e, őszintén és szívesen válaszoltunk, hogy nem rajtunk múlik és igen, nagyon szeretnénk.
Mások terhessége egyetlen esetben zavart, amikor egy barátnőm egy egy éjszakás részeg kaland után nekem agonizált, hogy elvetesse-e a babát, vagy ne. Akik normálisan lettek terhesek, azokkal együtt örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!