Miért nem akar soha sehová menni a feleségem? Depresszios lehet? Már 2 hónapos a lányunk
"Szerintem az gáz, hogy sétálni se viszi ki a babát."
Szerintem meg egyáltalán nem gáz. Én pl.: 8 hétig véreztem, mellette minden lépéssel úgy éreztem, hogy mindjárt kipotyog odalent valami, inkontinenciám volt, "kotyogtak" a belső szerveim is, a hasfalam szétnyílt, semmit se tartott, rosszul esett a séta. Plusz 1-1 emelet cipelni kellett a kocsit. Arról nem is beszélve, hogy 72-es Hgb-nal jöttem ki a szülészetről, szédültem, gyenge voltam.
2 hónaposan ezért még simán csak a férjem vitte esténként sétálni a gyereket, én csak az erkélyen tologattam egyedül.
Eszembe nem jutott kimozdulni. Volt már majdnem 4 hónapos is a gyerek, mire összeszedtem magam. Akkorra esett karácsony, akkor mentünk először vacsizni (családi vacsizni gyerekkel együtt a testvéremékhez).
"egy házasságban mindkét fél igényeit figylemebe kellene venni. Van egy barátnőm ő se akar elmenni sehova, a férje meg szeret mozgolódni.Ezzel azt érte el a barátnőm,hogy a férje most egy barátjával elakar utazni pár napra külföldre"
Én meg azt, hogy nem kellett volna összeállniuk, ha ennyire eltérőek az igényeik. Van ami nem hangolható össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!