Hogy hívták a (leg) menőbb osztálytársaitokat?
Oviban: Olivér és Kinga
Általánosban: Ádám és Bettina
Középsuliban: Norbert és Nikolett
A lányom ovijában Bence és Mira. Legalábbis a lányom róluk beszél a legtöbbet. :D
Általánosban: Hédi-Petra, Levente-Tibor
Gimiben: Lili-Zsófia, Bence-Kornél
Egyetemen: Dóra-Blanka, Dénes-Csaba
Misi Dávid Nelli (Kornélia)
Szandi Heni Pisti
Oszi Bea Ivett Rómeó
Bálint Rita Edina
Általános: Zsuzsanna-Pál (már oviban is ők voltak)
Középisk.: Adrienn-Ákos
Oviban:Dóri Ádám
Általánosban :Anna Endre
Középsuliban :Glória Dávid
Fősulin :Mia Gábor
Oviban nem tudom igazából, ott mindenki a saját kis világával foglalkozott.
Általánosban Norbert-Evelin, felsőbb osztályokban Judit-Vivien (itt a fiúk nem ugranak be), és Barbara-Fruzsina-Krisztián-Máté.
Oviban: menő... az mi? Azt se tudtuk... Volt, akivel többet játszottam, és kész, nem foglalkoztam vele, hogy ki menő meg ki nem, senkit se azonosítottam menőként. Az, hogy a lányod kiről beszél a legtöbbet, még nem jelenti azt, hogy ők a legmenőbbek: lehet, hogy neki ők a legszimpatikusabbak, másoknak viszont egész mások.
Általánosban: akire azt mondanám, hogy a legnépszerűbb volt: Szilvia, Zsolt.
Középiskolában: lányosztály volt... itt se azonosítottam senkit úgy, hogy "menő"... inkább jótanuló-rossztanuló kategóriák voltak.
Miért kell kötekedni?
A kérdés azért született, mert kiváncsi vagyok milyen neveket írtok. Hogy tényleg igaz, hogy "a név kötelez".
A menő kifejezés is egyénenként változó. Lehet, hogy aki az én szememben menőnek számított, másnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!