MIt tegyek hogy menőbb legyek? 14F
Nálunk van olyan gyerek aki menő' és jól tanul.Butaság ezért nem jól tanulni.
Igazából aki itt 'menő annak így a kisugárzása is olyan,van egy halom ismerőse,jár bulikba,a lányok ölelgetik,jó humora van meg olyan laza vagy nem is tudom.
De ő mióta ismerem (olyan 8 éve) azóta ilyen és ilyen is marad:)
egyik osztálytársam jó tanuló, de mégis menőnek számít, szóval nem ettől függ. ahhoz hogy menő légy annak is kell érezned magad (vagy mi...:D). na szóval én ehhez nem értek, mert nem igazán akarok menő lenni.(már csak azért se mert azok általában bunkók, és nincs jobb dolguk, mint mindenkit kibeszélni...) szóval ahhoz kell valahogy kinézned, legyen csomó ismerősöd, divatos ruháid, de még akkor se biztos, hogy az leszel.
a lényeg: nyalj be mindenkinek aztán beszéld ki a háta mögött. mindenkienk szólogass be csak úgy szórakozásból, légy bunkó. és ahhoz hogy a csajok ölelgessenek ölelgesd őket te először és mondj perverz vicceket (megjegyzés: ezek a csajok szinte mindig ribancok) szóval ennyi a lényeg, de nem osztom tovább az észt, mert valójában nem értek hozzá xD
1:divatos ruhák
2:jó haj
3:stílus
4:legyen nagy baráti köröd
5:járj bulizni
6:legyen pár menő képed Facebook-on
Ilyesmik és tanulj csak jól (nálunk aki a leghelyesebb kitűnő tanuló).
Ne legyél bunkó és ne mondj perverz vicceket (az előző ajánlgatásokban van!) Legyél jó fej (csak akkor ha nem ribancokat akarsz!)
Ha még érdekel v.mi írj privit. ;)
13/l
furcsa,de örültem ennek a kérdésnek :D mert az én osztálytársaim közül csak 2 fiú néz ki jól.az egyik idióta,és úgy viselkedik mint 1 ovis,a másikkal meg már jártam szóval mind a kettő kilőve :P a többi fiú meg nagyon okos,de nem tudnak öltözködni,pedig mindegyiknek telik rá! és ha kicsit odafigyelnének ezekre a dolgokra nem lennének ilyen gázosak.na és a lényeg az hogy tök jó az hogy te próbálsz változtatni :)
szerintem vegyél ma divatosabb ruhákat.
pl:
kockás ingek(amiknek az ujját föltűröd a könyöködig)
farmerek(egyenes vagy csőszárú a trapéz tilos!)
sima egyszerű hosszú ujjuk amiknek szintén föltűröd az ujját
menő feliratú/mintájú színes pólók
ilyen haj: (álompasi! :D)
és szerintem mindenki másképp nézne rád.
de a tanulmányi eredményeden ne ronts,mert az nem menő!
14/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!