Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » MIt tegyek hogy menőbb legyek?...

MIt tegyek hogy menőbb legyek? 14F

Figyelt kérdés
Vannak barátaim de egyszerüen nem vagyok menő.A csajok leszarnak magasból.Van egybarátom aki eléggé meno minden csaj olelgeti meg minden.O eleg gyenge tanulo.En a jo tanulok koze tartozom talan ha nem tanulnek menobb lehetnek?
2011. dec. 16. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az igazi "menők" nem kérdezik meg, hogyan legyenek menők... Ez alap...
2012. jan. 5. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Szóval a kikötés ugye a jó külső meg a vicces belső. Ja meg hallgass szar zenét:D De szerintem ne legyél divatos New Yorkerb.zi, mert számomra elég szánalmas, mikor egy fiú többet tököl a külsejével mint én:S Legyen egy bizonyos imidzsed, amihez nem kell feltétlenül a tinisztárokat utánoznod. Igaz, a legtöbb csajnak, és megsúgom, a felszínes, hetente pasiváltósokból, akik ölelgetnek több van, ez bejön. Várj inkább:D Szerintem ennyi idősen a "párkapcsolatosdi" is hülyeség.

14L

2012. jan. 6. 14:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Légy magabiztos, ismerd meg önmagad. Ebből már adódik minden más. Én 18-19 éves koromig szánalmas voltam. :D F25 :)
2012. jan. 7. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!