Akinek pár hónaposan kezdett bölcsibe járni a gyereke, mennyire volt probléma a szülővel való kötődés kialakulásában?
Jesszusom milyen undorító emberek vannak itt, akik gond nélkül leszaranyáznak valakit, akit mlg csak nem is ismernek!
Szar anya az, aki cseppet sem törődik a gyerekével, aki üti-veri, lelki terrorban tartja és megkeseríti az életét. De az hogy valaki bölcsibe adja a gyerekét, na ne vicceljünk már!
Ma már ez a legegyszerűbb, mindenkire rámondani, hogy fúú de szar anya. Nem tudsz szoptatni? Szar anya vagy! Tudsz, de nem szoptatod 3 éves koráig? Szar anya vagy! Bölcsibe adnád a gyereket? Fúj micsoda szar anya.
Nevetséges komolyan.
Az, hogy fél évesen bölcsibe lettem adva, az ég világon semmit nem befolyásolt a szüleimmel való kötődésben, ahogy a párkapcsolatomra se hatott ki, egyszerűen SEMMILYEN negatív hatása nem volt, mint ahogyan azt itt rengetegen leírták, mégis jön 1-2 ilyen agyilag visszamaradott idióta, aki szerintem életében tán csak képen látott gyereket, nem hogy még nevelt volna, de gond nélkül minősít mindenki mást. Bravó!
És annak, amit te írtál? :) Vagy, ami 21-22-es hsz-ben van? Na ugye, pont ugyanannyi.
Én már leírtam a véleményemet a kérdéssel kapcsolatban, de azért azt nem fogom szó nélkül hagyni, mikor ok nélkül nekiállnak ismeretleneket szaranyázni, ugyanis speciel ezzel a 22-es aluliskolázott észlény az én édesanyámat is leszaranyázta, amit viszont kikérek magamnak!
NEM rossz anya az, aki korán bölcsibe adja a gyerekét, de hogy is tudhatná ezt egy olyan értelmileg visszamaradott ember, akinek csak egy célja van, hogy ismeretleneket szapuljon, aztán személy szerint ő neki semmi köze nincs a témához, csak bele akar okoskodni és kioktatni másokat.
Pedig ezt még az "igazi" anyuka is megerősítette.
Én egyébként pont azt írtam, hogy hosszútávon nem okoz problémát, de átmeneti zökkenők azért akadnak. Ezeket meg lehet oldani, de végletes gondolkozás az is, ha azt mondod, hogy a gyerek észre sem veszi ha bölcsibe kerül és az is, amikor valaki azt állítja ez a világ vége.
A kérdező ilyen dolgokra volt kíváncsi, nem pedig arra, ki a caranya és ki nem.
Egy a gyerek érdekeit szem előtt tartő gondozónőnél vagy dajkánál manapság ilyen nem fordul elő. De mérget vennél rá, hogy nincs olyan a szakmában, aki meg tudna ígyzavarni egy kisgyereket?
Nagyon meg kell nézni, kihez kerül a kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!