Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rákiabálnátok egy idegen,...

Rákiabálnátok egy idegen, hisztiző gyerekre?

Figyelt kérdés
Rendelőben vártam a gyerekemmel, fáradt és éhes volt, hisztizett, sírt, hiába próbáltam rábírni, hogy befejezze. Erre az egyik várakozó nő teljes erőből rákiabált a gyerekemre, hogy fogja be már a száját és majd ő rászól, ha az anyja nem képes. Ettől persze befejezte a hangoskodást. Jogos volt a nőtől, hogy rákiabált? Nem tudtam mit mondani erre, mert valóban elhallgatott, mégis nagyon rossz érzés volt, olyan volt, mintha rám üvöltött volna. Veletek fordult már elő ilyen?
2018. nov. 22. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%
Én is rá szoktam szólni finoman, normálisan a gyerekekre ha rosszak, zavarnak és az anyjuk nem csinál semmit. Tudod mi a reakció? "Ki vagy te, hogy rá merj szólni az egyetlen szemem fényére" ész társai.
2018. nov. 23. 15:22
 22/26 anonim ***** válasza:
26%

Nemhogy nem kiabálnék rá, de rá se szólnék máséra. Nem az én gyerekem.

Pont most volt egy ilyen helyzet, egy felvonuláson voltunk, amit a helyi óvoda rendezett, kint voltunk az utcán páran, köztük a 8 éves kisfiam is és én is és egy anyuka óvodás korú gyermeke vágott le olyan hisztit, hogy szó szerint az utca kellős közepén vágta magát a földhöz. Nagyon durva hisztit csinált a kisgyerek. A kisfiam is teljesen le volt döbbenve, hogy mit csinál az a kisgyerek, miért sírt ennyire. Elmagyaráztam a kisfiamnak, hogy hisztizik, te is hisztiztél ilyen kicsi korodban, igaz ezt soha nem csinálta, tehát nem vágta magát a földhöz, meg nem üvöltözött, de van ilyen is. Anyuka arrébb vitte a gyereket, elsétáltak, aztán megnyugodott a gyerek. De eszem ágába nem lett volna rákiabálni a gyerekre. Minek? Nyilván akinek van gyereke, az tudja, hogy ha rájön a gyerekre a hiszti, hiába szólsz rá, te, mint az anyja is leüvöltheted a fejét, akkor sem fogja abbahagyni, ha nem akarja. Meg azért nyilván nem állsz neki egy orvosi rendelő várójában üvöltözni a gyerekeddel. Nyilván az idegen, meg idegen, rá máshogy reagál a gyerek, ezért hagyta abba. Ne érezd rosszul magad emiatt!

2018. nov. 23. 16:22
 23/26 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, miért nem vitted ki a gyereket ha már bent nem bírtál vele?

Imádom mikor az anyukák osztják az észt de nevelni nem nevelik a gyereket mert "jajj sérül a csöpp lelke" Nem..a gyerek lelke akkor fog sérülni ha nem tanul meg viselkedni és páran elkapják és jól megagyalják iskolás korában.

2018. nov. 23. 17:14
 24/26 anonim ***** válasza:
46%
Ha valaki felnőtt létére egy gyerekekkel teljes erőből üvöltözik az orvosi rendelőben, csakmert őt idegesíti a dolog, az mitől is értelmesebb viselkedés, mint egy éhes kisgyerek hisztije?
2018. nov. 23. 17:32
 25/26 anonim ***** válasza:
27%

Nem kiabalnék rá. Nyilván látszódott hogy próbálod elhallgattatni de nem megy.

Nálunk egyszer a piacon hisztizett így be. Egy öreg néni odalépett, leguggolt a babakocsihoz és tok kedvesen elkezdett hozzá beszélni és adott neki egy répát, gyerek úgy meglepődött, rögtön elhallgatott. Szóval nem kell kiabálni...

2018. nov. 23. 18:43
 26/26 anonim válasza:
0%
Nem volt joga rauvolteni a kisgyerekre, akármilyen baja is volt!En biztosan nem tennem meg.Sot, a sajatomra se uvoltok, csak ha mar nagyon nagyon kiakaszt, de akkor se torkom szakadtabol
2018. dec. 7. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!