Rákiabálnátok egy idegen, hisztiző gyerekre?
Nemhogy nem kiabálnék rá, de rá se szólnék máséra. Nem az én gyerekem.
Pont most volt egy ilyen helyzet, egy felvonuláson voltunk, amit a helyi óvoda rendezett, kint voltunk az utcán páran, köztük a 8 éves kisfiam is és én is és egy anyuka óvodás korú gyermeke vágott le olyan hisztit, hogy szó szerint az utca kellős közepén vágta magát a földhöz. Nagyon durva hisztit csinált a kisgyerek. A kisfiam is teljesen le volt döbbenve, hogy mit csinál az a kisgyerek, miért sírt ennyire. Elmagyaráztam a kisfiamnak, hogy hisztizik, te is hisztiztél ilyen kicsi korodban, igaz ezt soha nem csinálta, tehát nem vágta magát a földhöz, meg nem üvöltözött, de van ilyen is. Anyuka arrébb vitte a gyereket, elsétáltak, aztán megnyugodott a gyerek. De eszem ágába nem lett volna rákiabálni a gyerekre. Minek? Nyilván akinek van gyereke, az tudja, hogy ha rájön a gyerekre a hiszti, hiába szólsz rá, te, mint az anyja is leüvöltheted a fejét, akkor sem fogja abbahagyni, ha nem akarja. Meg azért nyilván nem állsz neki egy orvosi rendelő várójában üvöltözni a gyerekeddel. Nyilván az idegen, meg idegen, rá máshogy reagál a gyerek, ezért hagyta abba. Ne érezd rosszul magad emiatt!
Kérdező, miért nem vitted ki a gyereket ha már bent nem bírtál vele?
Imádom mikor az anyukák osztják az észt de nevelni nem nevelik a gyereket mert "jajj sérül a csöpp lelke" Nem..a gyerek lelke akkor fog sérülni ha nem tanul meg viselkedni és páran elkapják és jól megagyalják iskolás korában.
Nem kiabalnék rá. Nyilván látszódott hogy próbálod elhallgattatni de nem megy.
Nálunk egyszer a piacon hisztizett így be. Egy öreg néni odalépett, leguggolt a babakocsihoz és tok kedvesen elkezdett hozzá beszélni és adott neki egy répát, gyerek úgy meglepődött, rögtön elhallgatott. Szóval nem kell kiabálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!