Rákiabálnátok egy idegen, hisztiző gyerekre?
Anyukák: ha rátok ordít valaki teli tüdőből, hogy ku.ssoljatok már, az rendben van? Vagy csak a gyereket lehet ezzel megijeszteni és megalázni? Ő nem ugyanolyan emberi lény? Neki nem lehet, hogy iszonyúan fáj a feje, de nem tudja màsképp kifejezni?
Számomra semmilyen korban nem normális, hogy vadidegen ember torka szakadtából ráordít a másikra. Jó hogy azt nem írjátok, hogy legyen hálás, amiért nem pofozta fel! A verbális agresszió miért jobb?
Mindenki nevelje a saját gyerekét. Aki felnőttként így viselkedik, az aztán biztos úri nevelést kapott, és tudja hogy kell.
Engem meg az idegesít, mikor 8-tól van gyerek rendelés, 10-től a felnőtt, de a vén nyanyák már 7-től ott ülnek, szatyor a másik széken. Köhög és visítva panaszkodik, meg pletykál. Akkor jogos, ha ráordítok, hogy ku.ss legyen és tanuljon meg olvasni?
Jajj, az időseknek JÁR a tisztelet, a gyerek csak a szülei tulajdona, neki nem...
Nem kiabáltam volna, mert úgy gondolom nem illik ilyet tenni.
De! Gondolatban már a fejét csapkodtam volna a falhoz amíg el nem kussol. Gyűlölöm a gyereksírást, főleg ami hiszti.
2 gyerekem van, de nekik sem hagyom soha, hogy jelenetet rendezzenek. Ha annyira zavaróan viselkednének, inkább fogom és kimegyek az utcára míg lehiggad, vagy hazamegyek.
Tolerancia mindkét oldalról kell működjön.
Nekünk el kell viselni idegen gyerekek sírását ( pl. villamoson, ha sietek és nincs időm leszállni várni másikat), de cserébe a kisgyerekes szülőktől is elvárható, hogy ne üvöltözzön a gyerekük, vagy ne viselkedjen másokat zavarva.
Legutóbb pl. a Tescoban rohangált 2 kisgyerek míg a 2 anyukájuk vásárolgatott. Veszettül zavaró volt.
Hiába néz rosszallóan az ember, nem reagálnak rá. Kifejezetten jó érzés volt mikor a sokadik kört futották akörül a sor körül ahol én voltam és mikor épp odaértek éppen akkor fordultam oldalra "véletlenül" :p, jól arcon találva a gyereket :DD
Na az ilyen megérdemli.
"Kifejezetten jó érzés volt mikor a sokadik kört futották akörül a sor körül ahol én voltam és mikor épp odaértek éppen akkor fordultam oldalra "véletlenül" :p, jól arcon találva a gyereket :DD
Na az ilyen megérdemli."
Ha az én rohangáló gyerekemmel tetted volna, nem biztos, hogy kijutottál volna úgy a boltból, hogy nem kapod meg, amit érdemelsz...
Milyen ember vagy te?
Senki ne mondja, hogy el kell viselni a vásárlóknak a sikítozva sorok közt kergetőző gyerekeket akik többször is nekirohantak vásárlóknak, a szüleik meg b....tak rájuk szólni.
A gyereket nevelni kell, igenis miután nekem lökődött a gyerek, kifejezetten jó érzés volt hozzávágni a kosarat.
Az anyja? Nem is látta, mert a másik sorban vásárolt sétálgatva, beszélgetve.
Az ilyen embereket kitiltanám a boltokból.
Lesülne a bőr a képemről, ha az én gyerekeim viselkednének ilyen állatok módjára.
De én nevelem őket, tudják hol mit szabad.
15: találtad volna arcon az én gyerekemet és nem teszed zsebre amit kapsz...
Nem csinálhat ilyet egy gyerek, nem futkoshat másokat zavarva de egy felnőtt ember sem ütheti fejen mert zavarja. Lehetne benned annyi intelligencia, hogy a szüleikhez mész oda és jelzed a problémát ha már maguktól képtelenek észrevenni magukat, de beléd pont annyi szorult mint a kérdésben ordibáló nőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!