Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Lánynevek közül: Zora, Zella.

Fiúnevek: Zénó, Zente.

Ezek közül nektek tetszik valamelyik? Mi az első benyomásotok róluk? Melyiket adnátok?

2018. nov. 21. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Zénó azt ü ZENTE,hogy késik a Zóra..

Borzasztó mind és nekünk tényleg Zénó volt a kutyánk.:)

2018. nov. 21. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a Zente kimondottan tetszik, a Zora nem rossz, bár a Zorka tetszik igazán. A Zella szóba se jöhetne, nagyon nem... és nekem is volt Zénó kutyám, szóval nálam is elsőre kutyanévként ugrik be a Zénó.
2018. nov. 21. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyiket sem adnám.

Zora nem rossz (de van sok másik, ami sokkal jobban tetszik, ezért nem adnám), de nekem a "túl különleges" kategória már ez is.

Zella egyáltalán nem, az emberek többsége azt sem tudja, hogy ez egy név. Akkor már jobban tetszik a hasonló hangzású Zille (ezt se adnám soha).

Zente: a 4 név közül még ez a legjobb, de szerintem kisgyereknek túl komoly, meg később is kicsit fura, de lehet hogy csak azért, mert nem ismerek ilyen nevű férfit, és szokatlan.

Zénó: a név hangzása önmagában tetszik, de én is állatnak tudom inkább elképzelni. :) nekem egy plüssállatomat hívtak így kiskoromban.

Ha csak ezek közül választhatnék a gyerekeimnek, akkor Zora és Zente.

Z betűs nevek közül a Zita nagyon tetszik.

2018. nov. 22. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

A Zénó a legjobb.. kutyának.

Zora - becenevet nem adnék

Zella - tényleg, mint a cella. Nem is szép hangzású.

Zente - még talán elmegy, legalább is szokhatóbb, mint a többi.

2018. nov. 22. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Zora, de inkább a Zóra

A többi egyáltalán nem tetszik

2018. nov. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!