Mit gondoltok ezekről a nevekről? Melyik lenne jobb választás?
Figyelt kérdés
Molnár Emma vagy Molnár Mia?
A páromnak inkább a Mia tetszik, nekem mindkettő. Viszont nem lehet őket becézni, ami kissé fura számomra.
Szerintetek milyen kislány nevek illenek a Molnár vezetéknévhez, ami becézhető is?
2018. aug. 2. 22:28
2/8 anonim válasza:
Kicsit sok az m, nemmmmm? Emma, Emi. Emma Mia. Lehet becezni sztem. A Miát már kevésbé, mert az kicsit magában olyan mint a becezes.. Nekem legalabbis. Véleményem szerint én a Molnárhoz valami lagyabb nevet választanék, de szándékosan nem fogok írni, mert kb biztos nem tetszene. Amúgy együtt a kettő nem jó? Molnár Emma Mia? (bár sztem így is túl sok az eeemmmmm)
3/8 anonim válasza:
Akkor már inkább az Emma
Egyik sem az igazi
SOK az mmmmm
5/8 anonim válasza:
Mia macskanév. Nem adnék becenevet a gyerekemnek olyan semmilyen befejezetlen, a vezetéknévvel meg még rosszabb. Inkább Emma, az szép név.
6/8 anonim válasza:
Emma! A Mia szerintem is becenév szerű
7/8 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, mindkettő tucat. De ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor Emma.
A Mia nekem kutyanév. Hamarabb ismertem 3 kutyát ezzel a névvel, mint hogy tudtam volna, hogy ez egy embernév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!