Mi a véleményetek ezekről a nevekről, illetve milyen emberre adszociáltok róluk? Melyiket adnátok? Hogyan kombinálnátok őket? Adrián, Bálint, Dániel, Gábor
Végre valaki normális neveket akar adni a gyerekének! :)
Szerintem a Bálint és a Gábor ezek közül a legszebb.
Vegre normalis nevek! Nekem legalabbis szimpatikusak.
Asszocialni nem tudok veluk kapcsolatban semmire. Normalisak es ennyi. ;) Ha fiunk lesz a mostani pocaklako, nekunk is valami hasonlo lesz, mint a fentiek.
Az Adrián sokszor lesz Adrienn, ilyen nevű barátaimnak ez a tapasztalata :)
Egyébként különösebben semmi negatív asszociációt nem kelt bennem egyik név sem.
Nekem a Bálint nem, de csak mert rossz tapasztalatom van vele. Adrián a férjem, teljesen jó név, ahogy a másik kettő is.
Kombinálásban nem tudok segíteni, mert én nagyon egy név párti vagyok.
Adrián, Bálint
- nem nagyon van ilyen nev az ismeretsegi koromben, de nekem errol a ket nevrol egy olyan ember jut eszembe, \vagyis olyan ferfi\ aki udvariass, tisztelet tudo, erzekeny.
Nem tudom miert de ez ugrott be ezekrol a nevekrol, es szerintem passzolnak is egymashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!