Akik nem házasok és nem élettársak, csak együtt élnek és van közös gyerekük, hogyan emlegetik a gyerekük apját?
Apjuk. :D Nem, dehogy is. :)
Mi házasok vagyunk, de sokszor utalok rá páromként is, vagy ha ismerik őt, a nevén.
A nevén vagy az élettársamnak.
Számomra meg az a komolytalan akinek egy esküvő gontosabb mint a szerelem, meg a gyerek.
13 éve vagyunk együtt okyan dolgokon mentünk keresztül amibe sok házasság tönkre ment volna, de mu szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett.
Én is fontosnak tartottam a házasságkötést a gyerekvállalás előtt úgyhogy osszehazasodtunk 7 év után, hogy jöhet a baba.Aztan kiderült, hogy ő nem úgy képzeli a házasságot mint én, mert nekem onnantól kuss a nevem,takarítsak utána,mossák,főzzek,dolgozzak ő meg majd eldönti mikor jöhet a baba... Összesen 12 évig voltunk együtt igazán kár volt.Gyerek nem született,de most már azt mondom szerencsére.
A gyermekem apjával 7 éve vagyunk együtt és nyugodtan mondhatom, hogy soha jobb kapcsolatom nem volt férfival,ő a társam, barátom (aki meghallgat,szeret,félt, óv).Ő a párom.
A papír önmagában semmire se biztosíték ha nincs helyen a két ember akit összeköt és lehet szépen szerelemben élni papír nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!