Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Hètfőn reggel barnáztam egyszer és enyhén véres is volt , haspuffadásom van illetve irtózatos módon fáj a mellbimbóm valamint a bal petefészkemnél olykor tompább néha erősebb szúrkálásokat érzek. Szagokra érzékeny vagyok és sokszor elkap a hányinger. Tehát igen csak furcsàn érzem magam. Elméletileg hétfőn kellene megjönnie. Gyakran fáj a derekam és a fejem.:)
babaról lehet szó? és még előljáróban annyit hogy csütörtökön késő délután negatívat teszteltem.
2018. nov. 17. 14:12
2/4 anonim válasza:
De irigyellek hogy ilyen tüneteid vannak :) én keddre nem várom de csak a tipikus mensi jelek. Nekem is van egy nega tesztem. Nagyon jó jel szerintem a vér, nagyon drukkolok neked. Vársz hétfőig a teszttel?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen várok hétfőig a tesztel de lehet inkább a nem várt másnap reggeléig. :) Reménykedem én is!:) és drukkolok hogy mihamarabb összejöjjön nektek😊 akárhogy is lesz majd írok privátba mi lett az eredmény!
2018. nov. 17. 18:27
4/4 momoka 2002 válasza:
Terhes tunetek csak kesobb jelentkeztek nalam 6-7 het korul. Tesztet reggeli vizeletbol csinalj 10-es erzekemysegut es a nemvart elotti napon is kiprobalhatod,majd en minden masnap szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!