Ti mennyire ügyeltek arra, hogy a gyerek csak tökéletesen összeillő ruhákban legyen azokon a fotókon, amelyeket feltöltötök róla közösségi oldalra?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 20:06
11/14 anonim válasza:
Eleve összeillő ruhákat adok rá még itthon játszani is. Azt viszont elismerem, hogy a képek amiket feltötöltök róla fényévente egyszer (se) azok mind megkomponált képek amiken az átlagosnál csinosabb ruha van rajta, na nem ilyen habos babos tütüke mert attól rosszul leszek.
12/14 anonim válasza:
Egy éves, 3 képet töltöttem róla fel eddig. Viszont arra itthon, udvaron, játszótéren is ügyelek, hogy összeillő ruhában legyen, meg akkor is ha úgy néz ki pl homokozas után, mint egy kismalac
13/14 anonim válasza:
Nagyjabol osszeillo ruhaink vannak, neha szeret valogatni, es volt mar, hogy erdekesen nezett ki, o biztos azt gondolta, jobb a fantaziaja, mint nekem :D Nem eltem meg tragedianak, de jobban szeretem, ha osszeillo holmikban van. Kepet csaladdal-baratokkal megosztott netes albumba szoktam feltolteni, kozossegi oldalon csak 1-1 kep van meg babakorabol. A csalad minden uj fotonak orul, inkabb az erdekli oket, hogy minel tobb kep legyen, mert ritkan tudunk talalkozni, es nem az, hogy mi van rajta, de azert meg szoktak jegyezni, ha tetszik nekik valamelyik osszeallitas.
14/14 anonim válasza:
En alapból mindig össze illeően öltöztetem a kisfiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!