1/8 anonim válasza:
Persze. De legegyszerűbb, ha bemész a dm-be, rossmannba és válogatsz. Van jópár.
2/8 A kérdező kommentje:
Én eddig még csak olyat találtam amibe van.
Ha esetleg valaki tud terméknevet írni azt megköszönöm.
2018. nov. 13. 11:03
3/8 anonim válasza:
Annyi cukor kell egy gyereknek mint ami benne van, tápszerben és a tejben is van cukor
4/8 anonim válasza:
Azért neveznek valamit "ital"-nak, hogy bármit beletehessenek, így cukrot is, sőt elsősorban azt. Ez a szó feljogosít arra, hogy bármit összekutyulhassanak. Egészségtelen?,mérgező? nem számít. Elnevezzük "ital"-nak. Ráirjuk az összetételt jó apró betükkel, hogy aki otthonfelejtette az olvasószemüvegét, ne tudja elolvasni, inkább beletegye a kosárba. Egy fontos dolgot kell tudni: NEM KÖTELEZŐ megvenni. Ha tejet akarsz inni, javaslom, a TEJ cimszó alatt keresd
5/8 anonim válasza:
Szia! Èn láttam már olyat amiben nincs cukor: Aroy-d ès Cecil bio kókusztej, rizsitalt is láttam már, az pedig a The bridge itala, viszont abban meg van hozzádott olaj.
Az a legbiztonságosabb ès legolcsóbb ha magadnak kèszìted otthon, de ha csak ritkán kell akkor ezek jók lehetnek.
6/8 anonim válasza:
Senkinek sem kell semmilyen tejtermék.
7/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy "cukor", vagy "tejcukor".
Az előbbi a cukorbetegek és fogyózok miatt érdekes, az utóbbi pedig a laktózérzékenyeknek.
8/8 A kérdező kommentje:
Hozzáadott cukorra gondoltam.Az emberi szervezetnek egyáltalán nincs szüksége hozzáadott cukrokra elég amit maga a természet produkál mégis mindenbe benne van jó adag cukor.Múltkor néztem, hogy a tejpépekbe is (néhányba) annyi xar van plusz bele téve ami amúgy egyáltalán nem kell egy pici gyereknek hogy csak...
2018. nov. 21. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!