Ex-anyós láhatása?

Figyelt kérdés
Párommal még a terhesség elején szétmentünk,nem tett semmit sem értünk, annyi, hogy fizetett végig, de abszolúte nem is kíváncsi a gyerekre( 8 hónapos kicsi). Viszont az ex-parom anyja( anyós) meg látogat folyamatosan, de nekem már elegem van az egész csaladjukbol. Anyós nem szól a fiának, hogy ő is jöjjön, vagy ő is látogassa a kisbabát, szerinte rendbe van az, hogy ő jön az apa helyett. Abszurd. Szóval valakinek valamilyen tanácsa van??

2018. nov. 12. 10:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De azért a tüske bennem van... Köszi mindenkinek :)
2018. nov. 12. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 év után váltunk. Anyósom sose szerettem, sokat tett érte, hogy ez így legyen. De azt sose mondhattam rá, hogy rossz nagyi lenne.

Már elég nagyok a gyerekek, sokat feljárnak hozzá, közel lakik a gimihez. Van, hogy rendezvények után nem buszozik este, hanem ott alszik. Én is nyugodtabb vagyok.

Ettől még nem szeretem, és nem felejtettem el mindent. De a gyerekeknek az a jó, ha minél többen szeretik. Nekik szükségük van egy olyan nagyira, aki minden nap palacsintát süt a kedvükért.

Anyám sajnos nem ilyen, pont az ellenkezője. Így megtanultam értékelni azt, ha valaki jó nagyi.

2018. nov. 12. 11:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem lehetett könnyű neked sem! Köszi a választ, mielőtt kiírtam ide, biztos voltam benne, hogy megszüntetem a kapcsolatot velük, de mostmár máshogy látom! Megpróbálom lenyelni a sérelmeket, és a gyerek és a saját érdekében is tartani a kapcsolatot! Köszi mindenkinek
2018. nov. 12. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked milyen a kapcsolatod ex-anyosoddal? Irod, hogy megprobalod lenyelni a serelmeket, ez csak arra vonatkozik, hogy a fia nem jon, csak o? Sajnos egy felnott embert nem tud arra kotelezni senki, hogy eljojjon, torodjon veletek, ha magatol nem akar. Ha amugy normalis az anyosod, szereti a gyereket, en nem vonnam meg tole a lathatast, tenyleg jol fog jonni az o segitsege. Ha o sem jon, attol meg az apa nem fogja el kezdeni latogatni a gyereket. Lehet, azert mondja anyosod, hogy a fia helyett jon, hogy vigasztaljon teged, hogy azert erdekli a gyerek apjat, csak nem jon el. Lehet, hogy a penzt, amit ad nektek is anyosod biztatasara adja, mert szerinte sincs rendben, hogy a fia nem foglalkozik az unokajaval. Ha elmarod magad mellol, lehet nem lesz se segito nagyi, sem gyerektartas.
2018. nov. 12. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

párom anyukáját én se szívlelem, és mikor kisbaba volt nem is sokat foglalkozott a gyerekünkkel...de sose tiltanám el!(ha nem lennénk együtt párommal, akkor se tiltanám el..ha szeretné látni..jöjjön,ha akar)

most már, azért többet foglalkozik és játszik vele, fiam is el van vele (rábízni nem bíznám még 2 és fél éves)

plusz amíg játszanak én elvonulok és inkább teszekveszek másik helyiségben 😂

2018. nov. 12. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy az apuka meg közted milyen a viszony, attól még az ex-"anyós" a gyereked nagymamája. Ha szépen viselkedik vele is, meg veled is, inkább örülj neki, hogy ha a gyereknek apja nincs is, de legalább apai nagymamája van neki.

Persze jog szerint nem vagy köteles engedni, hiszen papíron semmi közük egymáshoz, de attól még vérrokona a gyerekednek.

2018. nov. 12. 14:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, így teszek. Szemtől szembe konfliktus nem volt, ő inkább sunyin a hátam mögött szokott szervezkedni, meg kibeszélni, én meg ezt nem szeretem.. csak hát sokminden visszajut hozzám, de innentől nem fog érdekelni mit mondd, amíg rendesen és normálisan viselkedik velünk . Csak nem szeretem a pletykás sunyi embereket, és sajnos ő pont ilyen.
2018. nov. 12. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!