Ex-anyós láhatása?
Mi 6 év után váltunk. Anyósom sose szerettem, sokat tett érte, hogy ez így legyen. De azt sose mondhattam rá, hogy rossz nagyi lenne.
Már elég nagyok a gyerekek, sokat feljárnak hozzá, közel lakik a gimihez. Van, hogy rendezvények után nem buszozik este, hanem ott alszik. Én is nyugodtabb vagyok.
Ettől még nem szeretem, és nem felejtettem el mindent. De a gyerekeknek az a jó, ha minél többen szeretik. Nekik szükségük van egy olyan nagyira, aki minden nap palacsintát süt a kedvükért.
Anyám sajnos nem ilyen, pont az ellenkezője. Így megtanultam értékelni azt, ha valaki jó nagyi.
párom anyukáját én se szívlelem, és mikor kisbaba volt nem is sokat foglalkozott a gyerekünkkel...de sose tiltanám el!(ha nem lennénk együtt párommal, akkor se tiltanám el..ha szeretné látni..jöjjön,ha akar)
most már, azért többet foglalkozik és játszik vele, fiam is el van vele (rábízni nem bíznám még 2 és fél éves)
plusz amíg játszanak én elvonulok és inkább teszekveszek másik helyiségben 😂
Teljesen mindegy, hogy az apuka meg közted milyen a viszony, attól még az ex-"anyós" a gyereked nagymamája. Ha szépen viselkedik vele is, meg veled is, inkább örülj neki, hogy ha a gyereknek apja nincs is, de legalább apai nagymamája van neki.
Persze jog szerint nem vagy köteles engedni, hiszen papíron semmi közük egymáshoz, de attól még vérrokona a gyerekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!