Mi volt a legnagyobb kár amit a gyereked okozott?
Figyelt kérdés
A másfél éves fiam épp egy pár napja törte össze a félmilliós Macbookomat és őszintén szólva nehezen találom a humorérzékem. 😅 Nektek mi volt (ha volt) a legnagyobb kár amit a gyereketek okozott?
Persze nem lehet rájuk haragudni ameddig nem szándékos a károkozás.
2018. nov. 9. 18:28
2/19 anonim válasza:
Nem ér annyit az autóm sem... Amúgy egy 50000 forintos vázát. Nagymamámtól örököltem.
3/19 anonim válasza:
Összerajzolta az egész házat aszfaltkrétával. Nem volt nagy kár, mert nem volt nehéz eltávolítani, de azért rendesen ledöbbentunk mikor hazaértünk. :D
4/19 anonim válasza:
Hát de hogy sikerült? Gondolom nem hagytad egy másfél éves gyerek előtt.
5/19 anonim válasza:
Slusszkulcsot megmikrózta 3 évesen, a nagyobb a Jakuzzi paneljére öntött 2 liter vizet, 3 évesen a klumpámmal a Kandallót üvegét betörte és még volt jó pár, bár kisebb manőverük.
6/19 anonim válasza:
Lelökött egy gyertyatartót. Anyukámét. Itthon szerintem nem tett még tönkre semmit. 3 éves, de a gyertyatartót kb 2 évesen törte össze.
7/19 anonim válasza:
Nem tett kart semmiben. Az anyja vagyok, az a dolgom hogy figyelnek rá. Ha olyan hulye lennék, hogy elérhető közelségben hagyjam a félmilliós laptopomat és baxnek figyelni a gyerekemre, meg is érdemelnem, hogy tönkre tegye.
8/19 anonim válasza:
Az első gyerekem semmit nem tett tönkre soha, pedig màr 9 èves. A màsodik alkotott màr szèpeket! Először a telefonomat lökte le vèletlenül az aszralròl: kijelzőcsere 35000. Aztàn a 200000 TV kijelzőjèt törte be. Pedig ott àlltam mellette. Eldobott egy jàtèkot, pont a TV-t kapta el. Ez volt a legnagyobb. Kìvàncsi leszek a legkisebbre. Ő mèg csak màsfèl èves, de eddig, amit csak megkaparint, tönkretesz. 😣
9/19 A kérdező kommentje:
Mindenki válasza érdekes, köszönöm, megnyugodtam, hogy nem csak az én kisfiam rombol. Nem hagytam magára “kedves” 7 hanem az ölemben ült és mesét néztünk amikor rájött valami és egy pillanat leforgása alatt lesöpörte az asztalról... Szívás de “szerencsére” csak a kijelzőt kell kicserélni.
2018. nov. 9. 20:10
10/19 anonim válasza:
1,5 éves volt a fiam amikor lelökte a 130ezres tv-t az asztalról amíg kimentem a wc-re a nagyobbnak segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!