Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerek után a jó ha az...

3 gyerek után a jó ha az ember inkább a józan észre hallgat?

Figyelt kérdés

Dilemmázunk hogy legyen-e 4., a környezetünkben is sok a nagycsaládos, akik nyilván hatással vannak rám, de úgy érzem ha valamikor szeretnénk akkor az most 1-2 éven belül kéne. A gyerekeink 8,6 és 3 évesek.

Ami aggaszt hogy alig van itthon a férjem... Sokszor szombaton is dolgozik és a gyerekeket én intézem egyedül. Tudom hogy bírnám, de azért érzem hogy sok, és valahogy az eszem azt súgja, hogy minek kell a határokat feszegetni.

Ráadásul jövőre már 2 sulisom lesz..

2018. nov. 9. 12:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Igazából fiatalok vagyunk, 33 és 34 évesek férjemmel, szóval még belefér hogy várjunk, csak azt sem szeretném ha túlságosan "kilógna a sorból" az utolsó.

Sztem férjem akkor se dolgozna kevesebbett ha nem lenne 3 gyerekünk, szereti amit csinál(építőipar) boldog benne, nem az a tétlenkedő típus. És ő sincs ellene a 4.babának csak valahogy az ember megfontoltabb most mint az elsőnél...

Amúgy mi is kisebb korkülönbséget szerettünk volna a 2.3.között de így jött össze.

2018. nov. 9. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:
én a józan eszemre hallgatam ,van 3 gyerekem itt megálltam.fell is kell tudni nevelni őkett.
2018. nov. 10. 05:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Kar h kotekedesnek veszi mindenki a kerdeseim, pedig ezek hianyaban nehez valaszolni, mert hiaba mondanam h persze jojjon a 4., ha olyan ezekre a kerdesre a valasz, h kb öngyilkosság lenne még egy egy gyerek. De ezek szerint szerencsere ilyen teren nincs problema.

Figyelj ha dilemmazol, akkor varjatok egy evet. Jovore lesz 2 sulisod, meglatod hogy megy majd neked. Ugyis 1-2 even belul szeretnetek. En ebbol egy evet varnek, latnam, hogy milyen lesz, es ha akkor is nagy lesz a vagy, akkor esetleg rabolintanek. Azert irom h esetleg, mert mi a 2.at se merjuk bevallalni :D

2018. nov. 10. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!