Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nazzolós nő beteg vagy mi...

A nazzolós nő beteg vagy mi baja van, hogy kiteregeti az életét?

Figyelt kérdés
Terhessége óta olvasni róla de nevetséges..toxémia, brandon, pánikbetegség, anyaszálló, szoptatás. Ennyire beteg lehet valaki, hogy minden napra talál ki valamit? Hogy lehet ennyire unatkozni?
2018. nov. 6. 20:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem normalis, es egyertelmuen latszik, hogy kamu.

( aki nem tudja kirol van szo, az meg feleslegesen valaszol).

Szülés előtt ugye minden nap volt egy történet a párjáról. Egyik nap kidobta, másik nap visszafogadta, harmadik nap a parja a noverebe volt szerelmes , a negyedik nap külföldön kapott munkát, ötödik nap megint kidobta, a hatodik nap megint visszafogadta, hetedik nap eldöntötték hogy örökbe adják a gyereket, nyolcadik nap 200 000-et költöttek a brendonban, a kilencedik nap nem volt mit enniük.

Szerintetek ez nem egyértelműen kamu?

Most az amit szülés után művel, hogy minden nap két kérdést kiír mennyire sajnálja magát, egyik nap akar szoptatni , másik nap azt mondja a párja hogy ne szoptasson, harmadik nap azt írja hogy már háromszor volt nálunk a védőnő közben múlt héten ment haza a baba a kórházból, összevissza beszél, hazugság az egész.

Igen a vásárlás mániás is ő volt ma, egyébként észrevehetően több kérdésre is válaszol, a stílusból és az írásképből látszik, érdekes módon mindenhol különböző számú es korú gyereke van.

2018. nov. 6. 20:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
10- es, Akiről beszélünk ő írta úgyhogy naZZolós, azóta hívjuk így, mi akik tudjuk hogy kiről van szó.
2018. nov. 6. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

Tessék itt van a ma esti kérdése menetrendszerűen ismét magát sajnálja

2018. nov. 6. 20:54
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Valóban jól írja a 11-es válaszoló,hogy aki nem tudja kiről van szó,az feleslegesen válaszol,hiszen úgy tűnhet hogy bántunk egy szegény embert,aki csak egy ártatlan kérdést akar ide feltenni.

Eleinte engem is megetetett a kérdéseivel és tényleg segítő szándékkal írtam neki,de mikor már a sokadik kérdés után rájöttem hogy ugyan az a személy teszi fel a kérdéséket más sztorival,azóta nem válaszolok neki.

Kizártnak tartom,hogy valaki aki annyi mindenen keresztül ment mint a "nazzolós",az legyen a legnagyobb problémája hogy milyen kérdést írjon ki gykra.Egyertelműen kamu,hiszen mindig más a történet.

2018. nov. 6. 21:14
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem gondoltam volna hogy a nazzolósból ekkora celeb lesz itt :D
2018. nov. 6. 22:11
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

Az a helyzet, hogy sosem jövök rá magamtól, hogy megint ő az.

De megőrülök a "párom szerint" leírású kérdésektől.

"párom szerint" Sokat szoptatok

"párom szerint" Tápszer kell

"párom szerint" Eltúlzom nem is kell orvoshoz menni bár épp "ro..had" a méhem( bocsi a kifejezésért)

Stb

2018. nov. 6. 22:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdésében szerepel a " párom ".

Valamint , ha megfigyeled minden sorban egy mondatot ír , minden sor után két entert nyom, és a mondatai végére nem egy pontot rak, hanem kettőt és az a szokásos " sötét, nyolc általánost végzett" stílus.

( Ő maga írta egyszer hogy érettségije nincs )

2018. nov. 6. 22:21
 18/22 anonim ***** válasza:
* Bocsi elírtam, azt akartam hogy igen, minden kérdésben szerepel a " párom"
2018. nov. 6. 22:21
 19/22 anonim ***** válasza:
73%

Unatkozik. De hogy nem szült, az biztos.

Érdemes néha nézni a kategória tooplistát, van néhány ember, aki naponta feltesz itt 3-4 kérdést is... Sajnos sokat nem ér már az oldal.

2018. nov. 7. 06:24
 20/22 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem csak egy kamuzós, aki élvezi, hogy borzolja itt a kedélyeket folyton.

Ha igaz lenne akár egy sztori is, akkor reagálna a válaszokra, de nem teszi. Kitalál egy történetet, majd kiírja és annyi.

2018. nov. 7. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!