A nazzolós nő beteg vagy mi baja van, hogy kiteregeti az életét?
Nem normalis, es egyertelmuen latszik, hogy kamu.
( aki nem tudja kirol van szo, az meg feleslegesen valaszol).
Szülés előtt ugye minden nap volt egy történet a párjáról. Egyik nap kidobta, másik nap visszafogadta, harmadik nap a parja a noverebe volt szerelmes , a negyedik nap külföldön kapott munkát, ötödik nap megint kidobta, a hatodik nap megint visszafogadta, hetedik nap eldöntötték hogy örökbe adják a gyereket, nyolcadik nap 200 000-et költöttek a brendonban, a kilencedik nap nem volt mit enniük.
Szerintetek ez nem egyértelműen kamu?
Most az amit szülés után művel, hogy minden nap két kérdést kiír mennyire sajnálja magát, egyik nap akar szoptatni , másik nap azt mondja a párja hogy ne szoptasson, harmadik nap azt írja hogy már háromszor volt nálunk a védőnő közben múlt héten ment haza a baba a kórházból, összevissza beszél, hazugság az egész.
Igen a vásárlás mániás is ő volt ma, egyébként észrevehetően több kérdésre is válaszol, a stílusból és az írásképből látszik, érdekes módon mindenhol különböző számú es korú gyereke van.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
Tessék itt van a ma esti kérdése menetrendszerűen ismét magát sajnálja
Valóban jól írja a 11-es válaszoló,hogy aki nem tudja kiről van szó,az feleslegesen válaszol,hiszen úgy tűnhet hogy bántunk egy szegény embert,aki csak egy ártatlan kérdést akar ide feltenni.
Eleinte engem is megetetett a kérdéseivel és tényleg segítő szándékkal írtam neki,de mikor már a sokadik kérdés után rájöttem hogy ugyan az a személy teszi fel a kérdéséket más sztorival,azóta nem válaszolok neki.
Kizártnak tartom,hogy valaki aki annyi mindenen keresztül ment mint a "nazzolós",az legyen a legnagyobb problémája hogy milyen kérdést írjon ki gykra.Egyertelműen kamu,hiszen mindig más a történet.
Az a helyzet, hogy sosem jövök rá magamtól, hogy megint ő az.
De megőrülök a "párom szerint" leírású kérdésektől.
"párom szerint" Sokat szoptatok
"párom szerint" Tápszer kell
"párom szerint" Eltúlzom nem is kell orvoshoz menni bár épp "ro..had" a méhem( bocsi a kifejezésért)
Stb
Nem kérdésében szerepel a " párom ".
Valamint , ha megfigyeled minden sorban egy mondatot ír , minden sor után két entert nyom, és a mondatai végére nem egy pontot rak, hanem kettőt és az a szokásos " sötét, nyolc általánost végzett" stílus.
( Ő maga írta egyszer hogy érettségije nincs )
Unatkozik. De hogy nem szült, az biztos.
Érdemes néha nézni a kategória tooplistát, van néhány ember, aki naponta feltesz itt 3-4 kérdést is... Sajnos sokat nem ér már az oldal.
Szerintem csak egy kamuzós, aki élvezi, hogy borzolja itt a kedélyeket folyton.
Ha igaz lenne akár egy sztori is, akkor reagálna a válaszokra, de nem teszi. Kitalál egy történetet, majd kiírja és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!