Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nazzolós nő beteg vagy mi...

A nazzolós nő beteg vagy mi baja van, hogy kiteregeti az életét?

Figyelt kérdés
Terhessége óta olvasni róla de nevetséges..toxémia, brandon, pánikbetegség, anyaszálló, szoptatás. Ennyire beteg lehet valaki, hogy minden napra talál ki valamit? Hogy lehet ennyire unatkozni?
2018. nov. 6. 20:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%
Miről van szó ?
2018. nov. 6. 20:13
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha egyáltalán jól értelmezem a kérdést, akkor valószínűleg arról van szó, hogy az illetőnek nagyon sok gondja van, és szeretné, ha figyelnének rá, foglalkoznának vele.
2018. nov. 6. 20:24
 3/22 A kérdező kommentje:

Én ezt értem és néha belefér.

De mi az, hogy majdnem minden nap ír valami új sztorit, hogy lehet így kiteregetni mindent? Én nem tudnám..

És az esetleg nem lehet hogy ezek kamu kérdések? Pl nekem a kórházban szoptatásnál nem az volt a lényeg, hogy gyakorira írjak. És ő már szülés után tögtön írt.

2018. nov. 6. 20:27
 4/22 anonim ***** válasza:
50%

képzeld, én meg simán gyakoriztam a kórházban.

Ha valóban beteg, akkor szerinted az, hogy kipletykáljátok, mit segtít a helyzeten? Egy lapból a béka segge alatt lévő nőn rúgjunk még egyet, mert jogunk van hozzá, vagy nem?!

Ha nem tetszik, akkor ne olvasd el, ne válaszolj. De mindenesetre gondold végig, hogy mit is okozhatsz egy számodra totálisan felesleges, és semmi információértékkel nem bíró ilyesfajta kérdés kiírásával...

2018. nov. 6. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a mai vásárlásmániás is ő volt. Ha mégsem, a kérdezőtől ezúton is elnézést kérek.

Kérdésedre válaszolva szerintem is figyelemre és törődésre vágyik. Csak épp rosszul fejezi ki magát. Kissé segélykiáltásként is látom. Vagy félt a szüléstől, szoptatástól, gyerekneveléstől, a baba ellátásától, nem tudom. De valami nem ok. Én hasonlóan voltam a szülés utáni extra durva depressziómnál. Én ugyan ennyi kérdést nem írnék ki, de legszívesebben a világ összes emberének az arcába üvöltöttem volna a problémáimat hogy vegyék észre hogy nehéz és nem vagyok rá képes.(ikrek, korababák) Persze az is lehet hogy teljesen rosszul látom, én csak a saját tapasztalatomból merek erre gondolni.

2018. nov. 6. 20:32
 6/22 A kérdező kommentje:

Ja ne értsetek félre nem bántani akarom nem kell rögtön leszólni. Csak kérdeztem egyébként érdekes, régóta követem csak észrevettem, hogy sokan bántják és abból gondoltam, hogy van valami baja.

Azt nem értettem, hogy sokan miért szólják meg? Igazából erre irányult a kérdésem eredetisége.

2018. nov. 6. 20:37
 7/22 A kérdező kommentje:
Hogy miért bántják, hogy na már megint itt van a "nazzolós" hiszen ez egy ilyen oldal attól, hogy korábban írt ki valamit..és linkelik be a régi kérdéseit.
2018. nov. 6. 20:39
 8/22 A kérdező kommentje:
Utolsó nem te vagy az , akinek olyan szép története van itt a gyakorin korai ikerszülésről? :)
2018. nov. 6. 20:41
 9/22 anonim ***** válasza:
Ikres vagyok. Hát, bárcsak én lennék. :) de valószínűleg nem rám gondolsz. :)
2018. nov. 6. 20:47
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Az naGYzolós, nem pedig nazzolós
2018. nov. 6. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!