Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan olajozzam a 15hónapos...

Hogyan olajozzam a 15hónapos kislányom fejét?

Figyelt kérdés
Születésétől igen nagy haja van,sajnos koszmós lett a kis feje. Hiába próbálom rendesen bekenni a bőrét a hajától sehogyan sem megy. Ráadásul utána hiába mosom ki,a haja olyan mintha zsíros lenne és összeáll. Használunk babé sampont.
2010. jún. 25. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet hetekig kenegettem hosszúhajú babám fejét mindennel,vatta,fogkefe,akármi,aztán egyszer meguntam,fogtam a babaolajos üveget,és ráöntöttem egy rakást,tocsogott a feje az olajban.Átdörzsöltem,erre lejött a fele.Másnap ugyanezzel az eljárással a másik fele.Igaz hogy a haját hiába mostam,3 napig olyan volt a feje mint akinek nem mosták a haját még soha életében...
2010. jún. 25. 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak 11 hónapos koráig koszmós volt a feje.Öntsd a buksira az olajat,és hagyd rajta vagy 20 percig állni,és én fogtam egy puha sörtéjü fogkefét,és óvatosan "fésültem" azzal a haját.Nekem bevált
2010. jún. 25. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!